Karaktärer - Lei

Namn: Lei Blake.
Ålder: 21 år.
Utseende: Hans hårfärg är okänd då det alltid är smutsigt, tillsammans med resten av honom, men det är kort och rufsigt. Gröna ögon. Ganska muskulös; vältränad.
Kläder: Vitt, men smutsigt, "kill-linne". Smutsiga och lite trasiga jeans med ett svart bälte i de få hällor som är hela. Mörka gympaskor. Ett brett, svart läderband runt ena handleden.
Personlighet: Alltid nästan irriterande glad och positiv. En "joker" eller "clown". Uppfattas av många som oseriös och dum, men är en ganska intelligent, djup och känslig kille. Talar väldigt mycket i slang.
Bakgrund: Bodde tillsammans med sina föräldrar och sin syster Gabby. När han var 13 år skickades/åkte han iväg för att utbildas till s.k. "spårare", dvs någon som kan hitta vad eller vem som helst, var som helst, när som helst. Han var borta i 2,5 år och kom tillbaka först efter deras föräldrars död. Han fick/har otroligt dåligt samvete för att han inte var där när hans syster var ensam och har därför lovat sig själv att aldrig mer lämna hennes sida.
   Lei litar inte helt på Derek.
Gillar: Övriga saker, så som konstig information eller en mystisk pryl.
Ogillar: Derek och att vara ifrån sin syster.
Styrka: Kan hitta vad eller vem som helst och är väldigt stark.
Svaghet: Kan få raseriutbrott och tappar då en del av perspektivet på sin styrka. Han skulle dock aldrig slå någon av de andra i den innersta kretsen, utom möjligen Derek.
Dålig på: Totalt oteknisk.


Idag blev det info om Lei. Det är kortare än de om Gabby och Venom, men det beror på att det här faktiskt inte finns så mycket mer att säga. Kanske kommer nått.

Om en timme ungefär så ska vi alla i familjen packa oss in i bilen och åka till Idre och åka långfärdsskidor och göra annat i en vecka. Jag ska bland annat plugga och läsa en hel del. "Don Quijote" var en tjockare bok än beräknat, men det skall nog gå bra. Den är faktiskt både bra och rolig. 

Nu ska jag sätta mig att läsa, packa lite av det sista och sen ska vi väl åka. Kommer kunna blogga lite från fjällen, så vi hörs.

Övrig snöbild från svenska fjällen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0