Nytt armband

Handlade för det sista av presentkortet jag fick av J:s mamma på Ur och Penn för någon helg sedan. Slutade med ett halsband med ett stort blått hjärta, ett halsband med små tärningar och ett armband med berlocker. En uggla för kunskap/visdom, en tärning för att livet är slumpartat, ett hjärta med ett nyckelhål i + köpte EJ nyckel för att nyckeln till mitt hjärta har jag givit bort och två små hjärtan ihop för att kärleken är mellan två. <3


Så ser det ut, med en av berlockerna. <3 (och min arm, haha)

Försökte fota katten

Jag försökte fota Sasha med och utan blixt när hon nu ändå satt på skrivbordet och pluggade med mig. Eller nått. :)


Så kan man också se ut när man blir störd mitt i tvätten.





Ganska vacker profilbild tycker jag ändå.





Man kan tvätta tassen och gömma sig samtidigt. <3

KTH = humor

Picture says it all. :P <3
Hål i taket = ninjorna kommer
(Är vår klass.fys. lärare ninja? Han har iaf sitt kontor i närheten av denna lapp.)

Att göra

  • Plugga till tentor
  • Ha GI-matlådor till lunch
  • Sluta snatta godis hemma
  • Äta mindre allmänt till middag (och lunch hemma)
  • Äta större frukost
  • Fixa julklappar
  • Hålla ut 31 dagar till <3
  • Klara tentor + omtenta
  • Ha roligt i livet
  • Sova
  • Ha det bästa jullovet någonsin <3
  • Haka upp mig på att jag och J är särbo <3

Det var ett tag sen

Ja, nu har jag ju inte uppdaterat på länge, hehe. Blev sur över S:s reaktion till senaste inlägget, så ville inte blogga mer... Men, men. ^^

Tips: Disney's låtar är hur bra som helst. Speciellt låtarna till Camps Rock 2 och allmänt låtar av Demi Lovato. Just nu har jag fastnat på "Work of art" av henne. SÅÅÅÅ BRA!!!

"Let's wright a song,
A little poetry,
Take a photograf,
Let's make some memories,
You can make it anything,
That you want it to be,
If you follow your heart,
Life is a work of art."

De låtarna får livet att se ljust ut igen och får en att, iaf för en stund, känna det som om man kan klara vad som helst och att man själv väljer i vilka färger man vill måla livet (liknelsen tagen från föregående sång <3).

Mitt i natten

Nu har jag gjort det. Jag har kastat mobilen så hårt jag kan, missat en klädhög och lyckats dänga in den i bokhyllan istället. Gjorde inte ett piss. Den jävla mobilen är nån jävla superman-modell, och jag hatar den fortfarande som aldrig förr. Skulle nästan vilja lämna den hemma imorgon, men det kan jag inte. Den är ju mitt beroende. Och just nu hatar jag den lille jäveln som aldrig förut.

Precis, precis just nu

Precis, precis just nu i det här ögonblicket hatar jag två saker så jävla mycket: KTH och min mobil. Jag kommer inte hata KTH imorgon, det vet jag. Det är bara just precis nu. Min mobil är dock en annan historia. Jag är ganska säker på att jag kommer hata den så jag bara vill krossa den mot väggen ett tag till. Trots att jag inte har rätt att känna så. Men sen när bryr sig känslor ett skit om vad de får och inte får? Hahaha, aldrig. Men jag kommer heller inte att kunna släppa mobilen. Jag hatar den, och därför kommer jag fortsätta tortera mig själv med den tills allt det här är över.

Snälla sig att det kommer att gå över.

Plugg

Ska försöka att allmänt plugga mer nu, och mer kontinuerligt och så, så jag kanske inte kommer att kunna blogga lika mycket som jag har gjort ibland. Men jag kommer att försöka. =) Däremot twittrar jag en massa eftersom jag kan göra det direkt från mobilen, haha.

Min twitter

RSS 2.0