Graffiti Nails och kurslitteratur

På väg hem idag köpte jag som sagt Isadora:s nya produkt Graffiti Nails, en nagellack som läggs ovanpå ett anat lack och som sedan spricker upp i ett slumpmässigt, häftigt mönster. Lite halvskeptisk, men nagellack är det enda "smink" jag använder, så jag var ju tvungen att köpa nu när man fått studiebidrag idag. ;) Och det funkar!!!

Bilden har inte den bästa kvalitén då den är tagen med mobilkamera (och den suger allmänt då toplacket glänser), men detta är resultatet. Har orange bas (fysiksektionens färg!) och svart Graffiti-lack ovanpå. Funderar på att köpa en till burk svart nästa månad och en burk vitt, så man har lite om/när produkten försvinner igen. Supercoolt tycker jag!!!


Annars har jag hämtat ut mina böcker från posten, beställt en till bok och spelat orkestkonsert (det gick bra, men lite trist med en massa människor som pratade).

Ska upp 7 imorron, så ska lägga mig nu tänkte jag. God natt! :)

God morgon

Sista dagen jag börjar 13:00 på länge. Inte för att jag sörjer det speciellt, blir mest stressad av att ha så lång sovmorgon. Jag är hela tiden säker på att jag har missat någonting.

Nu har jag iaf mailat Irland och gått första studiebidraget för högskolan, så jag hoppas att mina böcker kommer idag så jag kan gå och köpa dem och ha tills imorgon eftersom jag har typ läxa tills imorgon att läsa på i några av dem inför föreläsningar. Jag skall även överföra lite skuldpengar till mamma och pappa och köpa ett special-nagellack som åstadkommer väldigt häftiga mönster. Ni ska få se sen om det funkar. ;)

Annars är det orkesterkonsert idag iom invigningen av musikskolans nya, egna lokaler. Det ska bli väldigt roligt! ^^ Dock är det bara speciellt inbjudna som får komma, typ högt uppsatta nissar här i kommunen, så inga parents. Fast jag tror inte mamma skulle ha hunnit ändå, så ja ja. :)

Nej, nu ska jag ta mig iväg till skolan och gå på en föreläsning i Differential- och Integralkalkyl. See yah! :D

Nu börjar det på riktigt

Nu börjar skolan på riktigt. Väldigt skönt, men kommer nog bli en massa jobb också. Måste helt klart lära mig att gå och lägga mig på kvällarna igen, annars kommer jag aldrig överleva dessa fem år. Det ska förhoppningsvis gå bra med lite diciplin. ^^

Skrev en dikt igår kväll/natt, på svenska!!! Blev rätt bra, även om det inte är särskilt många "vackra ord" i den, utan mer vardagligt språk.

Har äntligen lyckats få iväg brevet till Irland som jag har planerat ända sen vi kom hem från Holland! Nu hoppas jag bara att det faktiskt ska komma fram också. =P
   Nu ska vi se om jag kan lyckas maila till Irland också. =P

Bf kommer tillbaka 23 september!!! <3 <3 <3

Ja, en massa övriga, spridda tankar det här, men så är också livet så ibland. En massa spridda glädje- och sorgeämnen. Och det är bra, för utan mörkret finns inget ljus.

Mer drakar

Idag var jag i stan med A, vilket var varmt med trevligt. =) Vi var på SF-bokhandeln och jag köpte Black Butler 2 och The Book of the Dragon fast jag typ inte har några pengar just nu, hehe... Men jag lär få studiebidrag snart, så det ska nog ordna sig. Jag älskar iaf min nya fina drakbok som är stor och grön och på engelska och full av fantastiska bilder i färg. <3

Jag har nästan läst ut Harlequin-boken också. Låg uppe till typ halv två och läste (och pratade lite i telefon med bf <3). Jag tror jag har 40 sidor kvar av typ 300. "Tyvärr" är den faktiskt bra och spännande och det är typ 1800-tals England och romantik. Hehe... Det är driv i den också, och det är väl kanske det som böckerna har blivit populära för. Lättlästa, storyn går framåt och romantik.
   När jag läser den blir jag så glad över att jag har min alldeles egna prins. <3

Explorer har slutat vara dum! Det är helt otroligt! Det kanske hjälpte att offra Sims 2-spelen igår, haha. Skönt är det iaf.

KTH

Efter två typ muppveckor (Okej, älska Föhseriet, men annars bara massa flumm) så har skolan äntligen börjat! ^__^  Jag vet att det kommer bli sjukt mycket mer jobb på högskolan än på gymnasiet, men det är roliga saker, så det ska nog gå bra. Och man pluggar ju inte ensam. :)

Köpte idag på vägen hem min först Harlequin-bok någonsin. Mamma och jag läste artikeln om dem i SvD för nån vecka sen, så vi ska läsa den här nu och se vad Harlequin är för något. Boken tillhör deras historiska genre och heter "Den amerikanske arvingen".

Explorer har nu börjat sega mer än vanligt på datorn. Datorn har typ allmänt börjat sega mycket. Bläh. Måste fixa'tt på något sätt. .__. Får avinstallera Sims 2 (som jag aldrig spelar längre) samt något av mina 6 MMORPG i värsta fall (sluta göra konstiga miner mot mig D=).

Annars har jag det ganska bra. ^^ Ska försöka blogga mer igen nu, om internet vill... >___>

Hemma / Home

Nu är man hemma igen efter Holland. Sååå trött efter den här veckan, men det har varit himla roligt. Och jag har faktiskt pratat med de andra på båten! Och de var jättesnälla och bet mig inte eller nånting!
   Annars filosoferar jag om kärlek igen. Jag börjar tro att jag kanske faktiskt är kär på riktigt i Joakim. Jag vet inte vad annars det skulle vara. Varför skulle jag annars sakna honom så mycket att jag gråter, speciellt när jag är trött?
   (mitt tangentbord tycker btw inte längre om att skriva frågetecken, så det tar alltid en stund att få till det med lite trixande)


Now one is at home again after Holland. Sooo tired after this week, but it has been a lot of fun. And I acctualy talked to the other people on the boat! And they were reallt nice and didn't bite me or anything!
   Otherwise I'm contemplating about love again. I'm beginning to think that I acctualy might be in love with Joakim for real. I don't know what else it could be. Why else would I miss him so painfully that I start crying, especially when I'm tired?
   (My keyboard to the computer doesn't btw like writing question marks anymore, so it always takes a while to get one with a little trick or two)




"The dragon who wants home always finds the way there" - Dracus Marius, royal alchemist 

RSS 2.0