Mors dag

Nu ska jag ner och laga lunch och sen ska jag faktiskt ta på mig klänning och gå ut i detta väder. (Oh noooo!!! D: Ring psyken, Charlie har blivit knäpp!! D:)
   Nej, det har jag faktiskt inte. Jag ska på födelsedagspicknick (ja, på mors dag) så då måste jag gå ut. Och för att inte helt dö så ska jag tillåta klänning för mig själv idag (det är för fan 27 grader varmt idag...). Jag ska ha ett paraply som parasoll med mig dock. Muahahahah! :D

Gjorde ett kort till mamma som alla barn skrev på. ^^

Ska plugga sen när jag kommer hem idag. Fast jag har imorgon också. :) Nu måste jag bara komma ihåg allt jag ska ha med mig, samt hinna med allt i tid...

Ha det bra ni alla som följer min blogg. <3

De 3 musketörerna

Den bästa, roligaste och mest lysande och medryckande och engagerade pjäsen någonsin. Kärlek till Alexander Mørk-Eidem, Jan Mybrand och Kristofer Fransson. <3

Nu ska jag E.C. Måste bara hitta hennes hus när jag kommer fram också. :/ :P

Idag

Jag har idag hitills hunnit med att titta på pokémon, plugga lite egen fysik och tror mig ha skrivit klart atomteorin som jag hjälper Joakim med. Ska bara maila honom den nu. :)

Nu ska jag äta lunch och sedan ska jag, mamma och pappa på teater och se "De 3 musketörerna", fast en modern version där de driver lite med historien. Jag har dock glömt att kolla upp orginalhistorien. :/ Men Astrid berättade den iofs för mig, så jag klarar mig säkert. Och den är säkert bra iaf. :)
   Sen ska jag slå in presenter och iväg på födesledagsmiddag till en kompis. Lite jäktig dag, men väldigt rolig tror jag. Har till och med hunnit prata lite med Joakim. <3 Jag hoppas han lyckas röja undan några av sina läxor idag.

Nej, nu måste jag nog dra. Ha det bra. (usch, 27 grader utomhus...)



Vy från mitt fönster igår eftermiddag :)


Idrott + franska = snart borta

Emi tyckte Melon och jag orkar inte käfta emot, så jag kör på det. (:P) Note to self: Fruti and Berry Distortion nestår av Cherry, Plum, Apple, Melon och Current. Det här blir bra tror jag. :)


Idag hade jag min sista gympalektion i skolan någonsin! <3 Jag vet att det är bra att idrotta och röra på sig och så, men det är så jobbigt att släpa runt gympapåsen och behöva tänka på vad man sätter på sig på morgonen eftersom man ska byta om under dagen. Sen är jag inget större fan av idrott, även om det är roligare nu i gymnasiet. Jag tycker det skall bli skönt att bara ha teoretiska ämnen att oroa sig för.
   Jag slipper franska nästa år också. Yey!

Ringde Joakim en liten stund idag (det blev sammanlagt under 30 minuter, faktiskt :P). Han har typ jättemycket läxor fortfarande, fast han är trea. Väldigt skummt. O.o Och sen sover han typ inget just nu heller, så därför blev det kort då han skulle sova ett par timmar nu.
   Jag hade glömt hur lugn hans röst är och hur skön den är att lyssan på. :)

Nej, nu måste jag komma igång med mitt eget plugg känner jag. Historiaredovisningen idag gick typ bra och nu är allt historiaarbete över iaf. Har fysik och bild kvar, och så ska jag hjälpa Joakim med atomteori. Atomer och partiklar är alltid roligt. <3 :D

Avgörande

Cherry, Plum och Apple. Det andra bäret får bli Current, för jag kan inte hitta något annat som uppfyller kraven. Det gör visserligen inte Current heller, men alla andra bär slutar på engelska på "berry", så det får helt enkelt bli Current iaf. Däremot en tredje frukt är lite svårare. Mlölis gav mig några förslag, så nu måste jag bestämma mig för något av dem, för de var faktiskt bra.

De jag tänker välja mellan är: Melon, lime, lemon eller kiwi.

Jag lutar åt Melon, men det vore ändå intressant att få höra "folkets" oppinion. :P


...

Nu är vår mattelärare officiellt störd.


FBD igen

Fruit and Berry Distortion "innehåller" än så länge Cherry, Plum och Apple. Jag behöver en frukt och ett bär till, men jag vet inte vad jag ska välja, och jag har några vilkor:

  • Orden måste vara korta; max två stavelser. De måste passa med de tre första.
  • De får inte börja på samma bokstav som något annat i "gruppen".
  • De får inte skära sig totalt mot de tre första.
  • Måste uppfylla dessa kriterier på engelska.

Skulle vara just om ni hade förslag. Jag bara antar att Orange kommer dyka upp dock. :P Men annars får jag leta vidare själv. :D


Nej, nu ska jag fortsätta fixa historian. Det skulle förstås vara en muntlig presentation också. Bläh, jag pallar inte. Sen ska jag fixa middag och dra till orkestern.

Jag är btw ledig både måndag och fredag nästa vecka. :D


Tribute to a Rainy Day

Now I come alive
The world in perfect colour
A perfect unison between nature and light

Happiness does not ask much
Life does not need much to sustain it
All I need is the perfect colours of rain


(c) Charlie Produktions
26/5 - 2009





Fråga

Vad tänker ni på när ni hör namnet "Fruit and Berry Distortion"?

FBD - kom på det idag på vägen hem

Min älskade vardag

Hela dagen idag har jag trott att det är tisdag. Jag vet inte varför. Jag fick typ panik varenda gång jag trodde att jag hade missat måndagen denna vecka, innan jag kom på att det är måndag idag. I början är det mest roligt, men efter ett tag blir man irriterad på sig själv som aldrig kommer ihåg.
   På tal om att komma ihåg så måste jag komma ihåg att skriva min presentation till Sigtuna. Får göra det nästa torsdag tror jag.

Det går nått rykte om att vi skulle vara lediga nästa måndag pga rodd. Även om det inte är sant så känns det som att vi borde få vara lediga ändå. Halva vår klass är ändå på rodd, så vi som är kvar kommer i så fall bara ha en kemilektion den dagen. Palla bry sig om franskan på slutet av dagen, vi gör iaf inget på fransklektionerna, speciellt inte nu på terminens slut efter de nationella proven.

Jag har nu typ skrivit klart min historia. Det enda stora arbete jag har kvar nu är bildprojektet. Jag måste ju reflektera över hela skiten. Jag hoppas att jag hinner med det på lektionen imorron. Annars har jag kanske hela den lediga måndagen nästa vecka att skriva typ en halv uppsatts om det.

Idag på kemin blev jag, Milla och S lämnade ensamma kvar i kemiklassrummet. Jag började klottra på tavlan igen, haha. Förra kemilektionen kom ju jag och Milla fram till att jag är materia och hon är antimateria. Idag kom vi överens om att S är gravitation, bara för att hon också måste vara med. Hon orkade inet ens förstå vad jag/vi häll på med, haha. (Nej, nej, vi går inte alls naturlinjen :P)


Mitt klotter från förra kemilektionen. Jag är som sagt massa/materia. Visst klottrar jag fint? :D
(Det står (c) Charlie
Produktions i nedra vänstra hörnet)


På historian började jag rensa i min inkorg i mobilen. Den är så stor/full att hela telefonen segar när man försöker navigera där. Jag har nu rensat ut alla sms som inte kommer från Joakim (och dte är många), men han har skickat så många att det typ inet märks någon skillnad haha. Jag blir nog tvungen att rensa bland de sms:en också någon dag.

Älskar att mina gardiner inte sitter ihop längre så att jag kan se ut genom mitt fönster ordentligt. <3


Mitt fönster (det är Sailor Mercury i sån där fönsterfärg på rutan). :D


Sen har det allmänt varit mördande varmt idag. Bläh. Jag tycker inte om över 10+ samt stekande sol. Usch och fy. Säg vad ni vill resten av världen, men jag hatar det fortfarande. Men tyvärr kan jag inte sky solen som pesten, för då kommer jag inte till skolan, så jag får stå ut. Ibland.

Plugg + städat

Övningskörde aldrig igår, för mycket att göra.

Igår läste jag fransk bok, pluggade till två prov, städade på rummet (mina väggar (har haft mycket skit där), skrivbordet och andra allmänt synliga ställen) och skrev klart kemifördjupningen om fotosyntes.
   Städa HAR faktiskt ett terapeutiskt syfte. Jag börjar städa nrä jag känner att plugget går åt helvete och jag inte kan koncentrera mig, för då har jag något konkret att städa, rensa upp och systematisera. och det blir ett omedelbart resultat. Dessutom pluggar jag bättre om jag inte har miljarder med småsaker runtomkring mig. Är det kaos runt mig så blir jag okoncentrerad själv, speciellt om jag inte gillar uppgiften jag håller på med + inte sovit ordentligt på ett par nätter innan. Jag har även sprättat i mina gardiner så att de inet sitter ihop längre, så nu kan jag verkligen se ut genom mitt fönster. Mitt rum känns mindre instängt och det känns som att tankarna kommer kunna flyga och breda ut sig mera. Precis som när man sitter i ett rum med högt i tak. Det är faktiskt psykologiskt dokumenterat att man tänker större och friare i ett rum med högt i tak/utomhus. Tänk vad lättpåverkad människan är ändå. :]

Idag har jag pluggat till mina två prov igen, iaf till latinprovet, fått till ett ganska bra slutprojekt i bild (har fått in alla bilderna i en film + lite annat. Bara reflektera över hela skiten oxå...) och skrivit mer på historiauppsattsen, faktiskt. Känner mig sä härligt och underbart effektiv. <3
   Ja visst ja, får inte glömma att jag har varit och firat en kompis i typ tre timmar också, och att klockan bara är 18. :] Men måste lämna bildprojektet nu och försöka fortsätta skriva på historian. Bläh.


Inlägg #100

Idag "tvingades" jag till Skansen med mamma och lillbrorsan. Skansen är som alltid otroligt roligt och djuren är helt fantastiska! :D Jag köpte också ett litet jättegosigt krokodilgosedjur, en liten, liten, sandfylld krabba och en solfjäder med en skäldpadda på. <3

Fick vykort från Joakim när jag kom hem. Blav så himla glad! Haha, jag gillar hans handstil.
   Jag fick senare reda på att han redan är hemma från Italien oxå! Har snackat emd honom på MSN redan. Så himla underbart. :D

Nu ska jag försöka fortsätta skriva fördjupningsarbetet i kemi om fotosyntes. Ska ju helst komma så långt som möjligt idag (hinna klart lär jag ju kanske inte göra). Sen måste jag läsa på lektion 1 i övningskörningsböckerna. Pappa har bestämt att vi skall börja med detta imorgon, hehe... Vi får väl se hur det går. Ska försöka uppdatera er irriterande ordentligt. :P


Övrigt:
Sidor jag besöker ofta just nu:

gaiaonline.com
travians.com
mangaintresserade.ning.se
tagged.com
deviantart.com

Jag struntar i om jag är feg

Idag var det Gåsruset på eftermiddagen. Det innebär att hela skolan springer/tar sig runt 5 km på helst under 50 min. Jag klarade det på ca. 43 min. Det var bättre än förra året och jag sprang mer iår. Dock orkar jag inte springa hela sträckan.

Ovanpå detta har jag allmänt gått ganska mycket idag då jag har hämtat lillebrorsan från skolan och sedan tagit mig till tunnelbanan in till stan. Där träffade jag pappa och vi käkade middag och såg "Angels and Demons"-filmen (pappa hade fått två biljetter från PPA).
   Innan jag och pappa sammanstrålade fick jag dock vänta lite och när jag gjorde det så kom det fram en totalt okänd människa (en mörk ung man) och började prata med mig. Jag blev rent ut sagt skiträdd. Han sa typ att han tyckte jag såg bra ut och om vi kunde ses nån mer gång och lära känna varandra. Han sa det visserligen kanske på ett snällt sätt, men jag var så jävla rädd hela tiden tills pappa kom. Jag vågade heller inte flytta på mig då pappa skulle komma till mig och jag inte visste från vilket håll han skulle komma. Men jag sa absolut ingenting om mig själv till honom och lämnade inte ut någon som helst information.
   Jag kommer för fan aldrig mer våga åka till stan själv (har visserligen inte gjort det särskilt ofta innan heller). Jag vet att det låter typ fegt och töntigt, men då får det rent ut sagt för fan göra det. I så fall är jag feg och töntig, för jag var och är jätterädd. Aldrig i livet att jag åker till stan själv nån mer gång, i alla fall inte på eget bevåg.

Det känns som att det har hänt så himla mycket dumma/hemska saker sen Joakim åkte till Italien. Jag känner mig faktiskt ärligt talat otrygg utan honom. Det behövs bara att jag vet att han är hemma hos sig och kan sitta vid sin dator lite på kvällarna. Det märker jag nu. Han behöver inte fysiskt vara när för att jag ska känna mig trygg, han behöver bara vara hemma hos sig, i Sverige, med en dator.
   men jag hoppas att han inet får reda på detta fören han kommer hem, för jag vill inte förstöra hans resa. Jag har varit på vippen att sms:a honom detta flera gånger, men jag har hållt mig. Det är inte värt att oroa honom när han är på resa med sin klass/skola i Italien.

Nu är jag bara trött, men väldigt glad över att vara hemma. Jag ska försöka skriva lite på mitt historiaarbete nu.

Jag tyckte filmen var jättebra för alla som undrar.


Sherlock Holmes (L)

Jag vet att jag inte har uppdaterat på nästan 3 dagar nu, men jag har försökt skriva mitt historiaarbete (jag är inte överdrivet förtjust i detta arbete, så det går lagom segt), men jag kommer i varje fall framåt. Det gör jag.
   Sen har jag börjat spela ett annat av mina tre Sherlock Holmes-spel och det spelet är mindre läskigt, mer likt Sherlock Holmes riktiga äventyr och delvis lättare. Det är helt klart en bättre storyline och det är lättare att skapa sig en översikt. Dock får jag erkänna att jag fuskar angående vissa detaljer då jag inte orkar fastna på småsaker.

Jag kan sms:a Joakim igen! <3 *Charlie glad*

Nej, nu måste jag skärpa mig och skriva och reflektera om Vietnam. Bläh...

Rolig dag

Idag hittade jag en jätterolig och snäll australiensare på gaiaonline.com! :D Vi har snackat i typ två timmar på MSN nu och han får mig att garva, haha. Vi har jätteroligt. :)

Fast jag saknar min älskade Joakim. <3

Mormor och morbror kom över på fika idag och jag fick namnsdagspresenter. En bok och en film om Kleopatra. Det ska blir jättekul och interessant att läsa och se. :D

Tja, nu ska jag försöka fixa lite läxor igen då. Inte för att jag tror att det kommer gå så bra, men man kan ju alltid hoppas.

16 maj (L)

Idag är det månadsdag för mig och Joakim. <3 Han är visserligen i Italien och så, men det är jättemysigt iaf. Jag hoppas han har det bra där. ^^

Nu ska jag fortsätta med historiauppgiften. :D (Nej, det är inet roligt egentligen, jag bara ger sken av att vara positiv...)


Stor kram till alla bara för att jag är glad över dagen :D
// Charlie

14 juni <3

Den 14 juni kommer Joakim till Stockholm! <3 JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD!!! Värsta underbart! :D <3 ^w^

Nu ska jag iväg och spela fiolkonsert. :]


Stor kram till alla som vill ha en // Charlie

God natt

Har idag till slut läst ut "To kill a Mockingbird". Jag kan se det djupa i boken, men på det hela taget tyckte den var ganska så normal bara. Vart dock besviken efter att ha lyssnat på diskussionen de andra hade i skolan. Hade förväntat mig mer efter det.

Var på min sysslings (de är fem barn i den familjen) konfirmation. Det var ganska bra och trevligt. Farfars bror tyckte min hatt klädde mig. Blev så himla glad! <3

Mlölis har 3000 fria sms den närmsta månaden, så vi kan nu spamma varandra hur mycket som helst (förutom det faktum att henens mobil är lite allmänt skumm och stänger av sig själv och sådär). Muahahaha. :P

Jag lyckades skriva klart den sista labbrapporten i kemi nu precis här vid elva på kvällen också. Änstligen av med alla kemi, utom ett fördjupningsarbete och ett muntligt prov som är kvar... Men är iaf av med rapporterna. SÅ skönt.

Kom ihåg att jag hade spotify också, så har lyssnar på musik ett tag nu. Fast nu ska jag gå och lägga mig. Måste orka med nästkommande två pluggveckor, som dessutom kommer vara relativt "Joakim-fria" (USCH!!!) då han nu är i Italien (på väg dit idag, men iaf) med sin klass i två veckor på riktigt nu (:P).

Dansshow och Sherlock Holmes

Idag har jag fotat klart till min mall av min slutuppgift i bild, läst, köpt presenter och varit med Emi och S och kollat på Mlölis bär hon dansade. Hon var jättebra! :D (och resten av showen också, men iaf). Jag hade roligt och klädde upp mig inför detta, så jag hade högklackat, leggings, nya gröna klänningen, armband, röda väskan (<3) och min hatt. <3 <3 <3
   Har spelat ett av Sherlock Holmes-spelen idag (tre i paketet). Det är lite läskigt, och jag har fastnat (:P), men det är roligt ändå. :D

Nu ska jag duka av efter middagen (gud vad sent det blev idag :/) och lägga mig och läsa och sova. :D Ska på konfirmation imorron.

Shopping

Slutade tidigt idag och åkte och shoppade med några kompisar. Fick tag på en hatt, armband, tofsar, leggings (fick en knäpp inne på Glitter...) och Sherlock Holmes-dataspel! <3 Är så glad över alla dessa saker. :D Nu ska resten av mina pengar gå åt till various räkningar. :)

Kram // Charlie


Epic håltimme

Glömde berätta att det haglade här i Stockholm igår. Hagelkornen var ca. 5mm i diameter. Det var nästan lite läskigt, men väldigt roligt.

Idag hade vi som sagt 3h och 45min håltimme. Den spenderade jag faktiskt med att läsa "To kill a Mockingbird", men vi käkade också lunch och hängde med Amanda och några mattemuppar (går matematikgymnasiet som på något sätt typ är en del av vårat gymnasium) i caféterian en stund. Fy fan vad roligt det var! ;) <3 Amanda och en kompis till henne (en kille :P) spelade fyra-i-rad, och jävlar vad man kan garva åt det. Och mupparna som satt och kollade på med oss hade i ettan överanalyserat fyra-i-rad på alla sina håltimmar i typ en termin, så de kan typ alla möjliga kombination som går att göra och när de kör själva så kan de typ se vem som kommer att vinna efter 4 drag, haha. xD Vi satt iaf där allihopa och kollade på när Amanda och hennes kompis körde och alla typ satt och bah: "Men Amanda, nu kan du lägga så att du vinner." och Amanada bah: "Men jag ser det ju inte!" och alla typ mobbade henne lite för det och så. Jag skrattade seriöst så mycket att jag grät. Det har jag gjort minst två gånger idag. Det finns så underbara människor i min skola. <3


Amanda och henen skompis kör det berömda fyra-i-rad.
 
Annars har jag tränat hemma och pluggat idag. Ska komma i säng tidigare idag också. :)

90:nde inlägget

Ja, detta blir då det nittionde inlägget på min blogg då uppenbarligen. Bara för att jag tycker att det är roligt att kommentera. :P

Onsdag, torsdag, fredag denna vecka är majoriteten av klassen i Holland och representerar Sverige i Europroject. Elever från flera länder och skolor runt om i Europa träffas i det aktuella värdlandet (Sverige och vår skola var värdar förra året. Jag hade då en finsk flicka boende hos mig) och man har ett tema relaterat till miljön och framtiden varje år. I år handlade det om förnyelsebar energi, och då mer specifikt solenergi.
   Detta innebär att det är vi tre som håller ihop mest (och som har känt varandra längst) som är kvar (plus Andrea, men han räknas inte...). Detta innebär i sin tur att vi faktiskt blir av med vissa lektioner som bara vår klass har, så till exempel hade vi sovmorgon idag och slutade tidigare (hade de två mittenlektionerna). Imorrn kommer jag ha den första och den sista lektionen, så vi kommer ha 3h och 45min håltimme mitt på dagen. Den tiden ska jag använda till att typ läsa ut "To kill a Mockingbird" som vi läser i engelska.



Idag efter matten så skulle vår mattelärare plötsligt prata med mig. Det var lite läskigt, och jag gillar honom ju inte direkt heller, så jag undrade lite. O.o Men det visade sig att han ville veta varför jag hoppar över tal ibland när jag räknar prov. Han tyckte att jag på lektionerna var så himla bra, ibland bäst, och att när jag svarade på grejjer på genomgångarna så hade jag alltid rätt svar i beredskap och så. Han trodde typ att jag var "obstinat" på provtillfällena och typ bestämde mig för att inte göra vissa tal. I was like"What? Tror du jag struntar i tal bara därför att? Of course I don't do them because I don't understand them. What else?" 'O.o. Men, men...
   På fysiken diskuterade killarna WoW, och nån (tror det var Gabriell) var typ tvungen att utbrista att nån hade orange kallingar och att det var sexigt. We three girls were like "Why the heck would anyone care?".

Har snackat med Joakim över telefon idag. Han kommer typ inne vara inne på MSN på 2,5 veckor nu då han ska med klassen/skolan till Italien. På nått sätt fick han mig att återuppliva min facebook (ja, sorgligt nog så har jag faktiskt ett account där...), så han kanske skulle kunna ta sig in där i Italien och skriva. Dock kommer vi säkert typ alltid att missa varandra, men det är ju nånting iaf. <3

Jaja, nu ska jag flumma runt på nätet lite, och förhoppningsvis skriva en kemirapportsmall också. :]

Utan dator

Igår blev det lite sent, så för att oppväga att jag satt vid datorn 3,5h längre än vad jag tänkt så ska jag idag låta bli datorn (jag vet att jag använder dtaorn just nu, jag menar efter skolan, duh). Det kommer kännas väldigt konstigt, men jag vet att jag egentligen kan klara mig utan datorn, så det ska nog gå bra.
   Det enda skulle i så fall vara att jag inte kan snacka med Joakim, men jag ska nog ringa ett max 30 minuters-samtal till honom så vi kan prata lite och jag får höra hans röst iaf. <3

Nu ska jag till skolan och kemiprov och muntligt kursprov i franska (det sistnämda fick vi veta igår, haha). :D

Helgen

Jag säger bara: Plugg.

Torsdag:
Vad som hände senare på kvällen efter blogginlägget vill jag inte ens prata om, men jag kan säga så pass mycket som att Joakim hjälpte mig a lot.

Fredag:
Började plugga vid halv elva tror jag. Satt med matte en bra stund (gjorde runt 20 tal. Det låter inet mycket, men det tar tid), lyckades skriva klart utkastet till min svenska insändare (den är just nu 1,5 sidor på datorn. Det är INTE meningen att den skall vara så lång när den är klar...) och övade faktiskt även fiol. :) Sen satt jag nog mest och snacka med Joakim på kvällen. <3
   Blev även uttvingad till att plocka grenar med familjen, och spela spel. Duschade efter att ha varit ute faktiskt. Fast spela spel var faktiskt rätt så mysigt. :)

Lördag:
Satte mig vid datorn för att börja plugga vid tio. Fyra timmar senare tröttnade jag seriöst på Joakims fysik då jag kände att jag inte pallade leta upp övrig info om solsystemet. Det får han ta själv. Efter två blev det lite flumm, men lyckades komma en bra bit på TLC-rapporten (fråga inte ens om vad det är). "Råkade" dock hitta och fastna framför "A double shot at love with the Ikki-twins". MTV har alla avsnitten på sin hemsida, så det är deras fel. Förlåt, men jag gillar faktiskt programet. <3 Och det är faktiskt trevligare än det säsongerna med Tila Tequila.
   Undrar om man kan leta upp Top Modell-säsonger också? o.o


Killarna i "A double shot at love". Jag får väl erkänna att en eller två av dem är rätt snygga, men de matchar ändå inte min Joakim. ;) <3


Söndag:
Ska fortsätta med mina två kemirapporter idag och måste plugga kemi allmänt till provet på tisdag. Borde väl "egentligen" fråga pappa om hjälp med matte, men jag pallar inte det, och jag vet inte om jag hinner det heller. Måste fortsätta med Joakims fysik också.
   Måste komma ihåg att fixa mitt inför mitt bildprojekt också, och kanske öva fiol idag igen. Och kolla det sista avsnittet + efteravsnitten av "A double shot at love". <3 (Nej, nej, jag har inte alls något att göra idag...)
   Ringde och väckte Joakim imorse vid tio också. Behövde bara ringa nio gånger innan han vaknade tillräckligt för att koppla att hans mobil ringde och inte hade fått spatt med alarmet. ;) Han är för gullig ibland. Och hans nyvakna röst är precis lika mysig som jag trodde den skulle vara. <3

RSS 2.0