Cambridge 2

Got to borrow Alex's computer. Thank you Alex!

The night till today I slept about five hours, waking once every hour. Horrible. But what can you do when you are hot and scared? At least I slept something, with the lights on.

Otherwise everything is quite nice here. Got to talk to Joakim over the computer today (thand again Alex).

Should go to sleep now. My back hurts (excuse me) like hell.

Cambridge - in English

I'm sorry, but now I'm just pissed of. I had written really much and then it all just suddenly disappeared. I am in no mood to write it all again. I don't know if I should blame Alex's computer for this or not.

I'm just going to tell you that I'm alright, food is good, really good hostfamily and the education is good. I suffer from hay fever, but it's getting better.

I miss everyone and I prefer Sweden in front of England, I really do. The weather is also killing me. So freaking hot here.30C on sunday. I thought this was England?! I hate it.

I have my own room (in blue <3) with a king size bed, a small TV and a closet. I get real cooked food and not just some junk from the microwave like many other hostfamilies do. I'm really lucky. My hostmother cooks really good food too.
    My homework for this weekend is to write a CV and a job application. That's going to be interesting, haha.

To Joakim: I have written in the book everyday, and so far I've mentioned you every day. <3

If I think to much about Joakim and how far away I am from him I start to cry because it's acctually painfull, so I'm sorry if I don't think about you 24/7 Joakim.
   Thinking about family and friends is a bit easier.

Now I'm going to publish this before this to disappears....


P.S. I'm going to try to find postcards and stamps tomorrow, but don't kill me if I fail please. D.S.

Cambridge

Joakim har fått mig att glömma att jag ska gå runt med en massa ångest och gråtattacker dagarna innan jag åker iväg utomlands utan mina föräldrar (syftar på klassresan till Frankrike i nian) eller överhuvudtaget åker någonstans utan mina föräldrar (skulle dock klara av att åka till Göteborg och bo hos Joakim (in their sparebedroom) ;P). Tänk att det helt plötsligt är imorgon jag ska åka. Det känns som det var igår jag träffade Joakim senast fastän det var idag. Faktiskt bara 3h sen.
   Det kommer bli jättejobbigt, men förhoppningsvis också ganska roligt, att åka på den här språkresan. Jag vet inte vad jag tänkte på när jag anmälde mig frivilligt till mina föräldrar, men jaja. 3 veckor. Jag vet att det är en bra upplevelse och erfarenhet och allt det där, men jag kan inte låta bli att vara rädd och sakna allt och alla innan jag ens har åkt.

Det jag är mest stressad över är att ta mig till familjen jag ska bo hos. Att själv ta mig igenom en flygplats (den skall visserligen vara liten och väl skyltad), att själv fixa med att åka tåg och att sedan själv ta taxi. I ett annat land. Som tröst har jag i varje fall det faktum att det är Storbritannien, England, jag åker till och inte till exempel Frankrike. Jag förstår och kan tala engelska, det är inget hinder eller problem. Jag ska försöka tänka på det helt enkelt.
   Sen är saker självklart alltid jobbigare innan man utför dem/de händer. Hade jag vetat precis hur flygplatsen ser ut innan hade det varit mindre stressigt till exempel. Jag tror att det kommer vara som alltid: när man väl är där går det bra. Just nu känner jag dock bara för att stanna hemma.

Jag kommer med största sannolikhet att gråta mig till sömns inatt.

Jag ska se fram emot att åka till Göteborg när allt detta är över. Mamma och pappa har inga bra motargument och skäl längre. Och även om jag fortfarande tycker att det är själviskt så ska jag tillåta mig själv att längta till Göteborg  och efter att få bli omhändertagen av den bästa människan och pojkvännen någonsin; Joakim. Min Joakim.

Har bara en sak att säga:

Joakim <3

Joakim

Idag kom Joakim till Stockholm! <3

Jag och mamma kom iväg lite sent (mitt fel såklart) men inte mycket. Vi mötte honom vid T-Centralen, och det var inte alls svårt att hitta honom för jag kände igen honom! Det scenariot hade jag faktiskt inte tänkt på på förhand, haha. Jag hade förväntat mig att han skulle ha glasögon av någon konstig anledning också, så jag blev lite förvånad när han hade linser, haha. Fick en kram! <3 (2m är inte så långt som man tror ;P)
   Sen gick vi runt på stan lite (Joakim vägrade låta mig bära hans lite tyngre/tunga väska ): ) och på Stadium handlade vi faktiskt kläder till mig. Sen käkade vi lunch på Max. Det var faktiskt gott. :D 
   Sen åkte mamma hem och jag och Joakim gick genom Kungsträdgården till Skeppsbron/Skeppsbrokajen där båtarna från Volvo Ocean Race skulle lägga till. Vi såg inte båtarna, men vi satt på en bänk och snackade lite och sådär.
   Sen gick vi över slottet (jag fick bära hans väska i uppförsbacken! :D :D :D Fast han tog tillbaka den sen. Himla människa ): ) och ner genom Gamla Stan och Järntorget. Sen tröttnade Joakim konstigt nog (:P) på att gå runt med sin väska så vi åkte till Liljeholmen och han fick lämna sin väska med den ena hans kusiner som var där som han bor hos när han är här i Stockholm. :) Sen åkte vi tillbaka till stan.
   Jag har aldirg sett det förut, men bakom Rosenbad finns en jättefin liten park med bänkar och allt och nästan inge folk. :D Så där satt vi och mysade i typ 3h (påstod Joakim iaf :P Men han har säkert rätt. :D). Jättehärligt! <3

Imorrn ska vi till Naturhistoriska Riksmuseet och sen hem till mig och kolla på film. :3 Asmysigt! <3 :3

Det är jättekonstigt, men jag har verkligen svårt att förstå att Joakim finns på riktigt och att han är här hos mig i Stockholm (han råkade erkänna att Stockholm ligger söder om Göteborg också, precis som jag vill ha det ;P). Jag tror jag har svårt att förstå det för att han i princip uppfyller alla mina kriterier för hur min drömkille är. Enligt någon form av logik (vet inet var den kommer ifrån) så borde ens drömprins (så romantiskt av mig :P) inte finnas, men ändå gör Joakim det, så jag har lite svårt att koppla att han är verklig. Men jag är verkligen glad över att han är det. <3 :)



Btw, Teo, tack så mycket för att du pratade med mig och spelade spel med mig över MSN igår. Och tack till Amanda som pratade med mig en stund oxå igår. Det hjälpte. ^^

Tack Emi för pralinerna oxå! Supergoda! :D <3

Sen hoppas jag att faster och farmor på Gotland har det bra! Längtar efter er! :D (btw, jag och Joakim KANSKE är på Gotland samtidigt i sommar ;) ).

Att gå i skolan är alltid mycket lättare

Varit hos tandregleringen (förstår fortfarande inte varför jag mamma tycker jag ska fixa med tänderna), umgåtts med brorsan och varit på allmänt dåligt humör idag (dock skrattade jag och brorsan en del tillsammans :) ). 
   Somnade oxå mellan halv sex och kvart i sju,. Det var lite skummt, men behövdes väl.

Joakim kommer imorgon också. Jag är visserligen skitstressad och det känns som att alla lägger en enorm press på mig vilket gör att jag halft går ner i depresion, men det ska nog gå bra antar jag när man väl är där.

Tack till min Teo (alla mina vänner är "mina") som alltid hjälper mig genom depp, vare sig han försöker eller inte. Ibland undrar man ju vad man skulle göra utan människor som du.

Sömn

- I am afraid you look like a living dead my dear.
- Yes, that is usually how lack of sleep and slight dehydration affects ordinary human beings.


Jag måste sova och dricka tills på onsdag när Joakim kommer.

Allergi

Exakt vad jag är allergisk mot vet jag inte för min allergi uppträder på ett väldigt märkligt sätt, men det måste vara en växt av något slag för jag är bara allergisk under en period under sommaren (just nu) och det enda som blommar nu är gräs?
   Man blir iaf ganska irriterad och väldigt trött av att ha kliande och lagom svullna ögon. Dessutom kan jag inet sova en hel natt utan vaknar av att jag inet kan andas och måste hålla på och grejja med näsdroppar och snyta mig. Det verkar även ibland som att en vistelse på mitt eget rum gör det hela värre.Jag svär på att mina ögon inet var så pass svullna när jag la mig igår som de var när jag vaknade idag. Väldigt mystiskt och otroligt jobbigt. Man blir så himla trött också.
   Jag tror dock att de allergitabletter jag tar hjälper till viss del iaf. Kliar mindre i ögonen nu. Jag hoppas även på att det tunga spöregnet ska få mig att må bättre.

Övrigt: Tack Emi för att jag fick diskutera min story med dig igår och att du frågade och krävde förklaringar. ^^ <3

jag hoppas Joakim får en bra student idag oxå. <3

Note too self: Kolla alltid noga om någon är hemma eller inte

Avslutning idag då då. Inget märkvärdigt direkt, precis som alltid bara.

Lyckades låsa mig själv ute ur huset idag oxå, så jag fick tillslut gå till picknicken med Sarah, Mlölis och Emi utan min del av maten. Självklart visade det sig dock när jag kom hem igen att min brorsa varit hemma hela tiden...


Till Joakim: Jag ska sova över hos min bästa kompis imorrn, så jag kommer inte vara inne på MSN, men grattis på studenten och hoppas att du får en bra dag. <3


Nu ska jag fortsätta skriva. <3

Snart lov

Sorry, har inte skrivit på ett tag, men jag har haft fullt upp med The Sims 3. ;) <3 Annorlunda uppbyggt än tidigare spel, men fortfarande jätteroligt. :D

Annars så har jag fått Chilirec att funka igen så att jag kan fortsätta spela in och lyssna på fantasymusik. Älska. <3 Jag har även börjat skriva igen och det blir faktiskt en fantasy på svenska. Jag ska försöka lägga upp arbetet så jag orkar med att skriva storyn, även om jag åker bort till Cambridge och så snart.

Idag ska vi till Sigtuna och guide:a killarna, och här regnar det, haha, men vi får se hur vädret är i Sigtuna. Annars så ska jag försöka fixa ID-kort idag efteråt också och när jag kommer hem ska jag fixa mat till imorrn (ska på picknick efter avslutningen) och duscha och måla naglarna som förberedelse till imorgon.

5 blev 7?

Middagen hos Amanada var jättehärlig. Måste verkligen göras om en dag. :)

Har ingen större ork för att blogga idag, sorry.

Den här gången tog gick det 7 istället för 5 veckor innan det tillslut kom. Fick jag kanske Sarahs två veckor?

Middag

Idag fick jag och Amanfa naturligtvis inte redovisa på matten, för Paul pratade igen + skulle till läkaren (han hade glömt det...). Det kommer bli en grupp som inte hinner redovisa, haha.

Annars har det varit en ganska slapp dag. Sista latinlektionen dock. ): Fast får MVG i latin. ;) (surprise :P) Får MVG i engelska oxå, även det egentligen är med minus då jag inte pratat tillräckligt. Whatever, det är ju inte som att jag inte kan prata ändå så, och hon sa att jag har perfekt engelska.

Imorrn är jag ledig så jag, S och Mlölis ska till Amanda på middag idag. Vi ska vara där klockan sju, men vi kommer vara där tidigare. Ska ta en buss 18:08 så ska träffa de två andra vid Mörby vid 18:00. S:s pappa kan typ hämta oss alla mellan elva och tolv. :) Vi ska enligt ryktet få flintastek, potatisklyftor, sallad med avocado, jordgubbar och fetaost och cheesecake med persikosmak. Amanada sa nått om att kanske baka en kladdkaka oxå. :P Fast vi ska betala för oss själva alla då detta bara en allmän middag. :)
   Jag är även troligtvis ledig nästa måndag oxå. :P På tisdag nästa vecka är det relativt normal skoldag, på onsdag ska vi till Sigtuna och på torsdag slutar vi. Både trist och skönt.

Imorrn ska jag och mamma till banken på morgonen/förmiddagen, sen kommer Mlölis hit för att hjälpa mig med Sherlock Holmes-spel och sen ska vi på öppet hus vid fem till en familjekompis som tar studenten imorrn. Sen på lördag spelar jag fiol hela dagen då det är nationaldag och på söndag ska jag träffa Claudia. ;) Jag är NÄSTAN lika bokad som S, fast hon är ju å andra sidan dubbel-, trippel- och femdubbelt bokad den här och nästa vecka, haha, samt i september. Snacka om att plötsligt ha ett liv. Jobbigt värre. :P

Oj, nu ska jag snart gå. Borde nog torka håret och klä på mig nu.

Jaha

Vad som hände igår kväll orkar jag inte ens berätta, kan bara säga att datorn la ner och nu skiter sig flera program. Men pappa fixade iTunes iaf.

Idag har väl varit typ händelselös, förutom att vi märkte att vår mattelärare inte kan vara tyst utan måste avbryta och prata i fem minuter mitt i redovisningar samt 5-10 minuter efteråt. Det handlar visserligen om matten, men folk skulle överleva utan kunskapen och vi skulle faktiskt hinna redovisningarna som planerat om han bara kunde vara tyst.

Ska testa pocketklubben nu btw.

Imorrn är det middag hos Amanda. Och jag måste läsa ut min bok snart. Måste gå och lägga mig.

Ibland känner jag mig verkligen som en egoistisk liten skit. Speciellt efter mitt telefonsamtal med Joakim idag.

Tja igen

Igår var jag ledig så jag spenderade dagen med att fixa bildprojektet, plugga fysik, spela fiol, läsa och kolla på GetBackers. Jag lyckades komma till fiollektionen oxå, trots det hemska vädret (sol och +25...).

Idag har jag haft min näst sista latinlektion. Är ganska säker på ett MVG där eftersom även senaste provet gick väldigt bra. Sen skrev jag på engelskan klart uppsattsen (som inte ens kommer betygsättas, haha) och skrev en liten dikt till Joakim. Vi får väl se när han märker den eftersom jag mailat honom (:P). På franskan kollar vi på nån film som heter "Les Grandes Personnes". Folk kan inte sluta tjata om att Björn Gustavsson är med (svensk-fransk film som utspelar sig i Sverige).
   Hade ingen englska på eftermiddagen, så jag, S och Mlölis satte oss att plugga fysik i bibblan. Vi hann göra detta en stund innan Amanda kom och vi satt och snackade med henne istället. Such a charming person. ;P På matten sen var det lite redovisningar, och på bilden med. Min redovisning blev typ lång och flummig, men whatever, det är över nu. Inte mitt problem längre.

När jag kom hem bestämmde jag mig för att testa ChiliRec Beta som jag fått mail om att testa innan det lanseras på riktigt (var medlem på den gamla versionen/sajten). Testversionen håller till 31 augusti. ChiliRec är ganska nice egentligen. Den streamar/spelar in låtar från radio från hela världen helt lagligt. Man väljer antingen vilka stationer man vill streama eller en genre så fixar den det. Och den ser till att det inet finns dubletter av låtar oxå. ;) Jag har fixat så att musiken som spelas in från ChiliRec nu får ta 30GB på min dator. Hur mycket är det, typ 30 000 låtar? :P
   Genom att kolla in listan med en massa massa radiostationer från hela världen har jag sett vad många olika genres av musik det finns, så jag kryssade i några stationer med musik jag inte lyssnat så mycket på/förmodligen aldrig hört då jag inte tror att det sänds så mycket i Sverige. Måste säga att musiken från fantasykanalen är helt underbar. <3

Nu ska jag väl trycka ut mitt kemifördjupningsarbete och sedan plugga fysik till provet imorgon. :)

RSS 2.0