Nej nu så

Nej, nu byter jag blogg. Trött på denna, som dessutom ser jättekonstig ut plötsligt! Det enda som är inte klart på den nya är headern, men det kommer nog ta ett tag att fixa den nu när jag inte har några bilder kvar på datorn då externa hårddisken typ har pajat, så nu byter jag iaf!
Nya bloggen: En drakes anteckningar (www.endrakesanteckningar.blogg.se)

Inspiration

Råkade kolla på TV idag och fastnade vid filmen The Women (OMG! En film!) som gick på sjuan. Lite ytlig och rolig film om fyra typ rika kvinnor/vänninor och deras liv och så. Men den handlade faktiskt också om att hitta sig själv och kanske något mer som jag inet kan beskriva, men efter att ha sett den så känns det som att jag är inspirerad, starkare, mår bra. Jag mådde bra av den filmen, hela tiden. Roligt nog var detta en film där jag blev nästan ledsen och arg när den tog slut! Så nu, tack vare den, ska jag ta och göra en scrap book fylld med bilder och saker som inspirerar mig och får mig att må bra. Saker som är jag, som jag bara tycker om. "What do I want" som de sa i filmen.

Ska sätta in en bild av den på en gång.

Nyheter

Jag har under slutet av 2011 bestämt mig för att göra en helt ny blogg och flytta över till den helt. Jag kan inte säga exakt när det kommer hända, men det kommer. Där kommer jag försöka börja blogga ordentligt igen, och den har inte en så ogenomtänkt bloggadress, haha. Jag har även planer på ännu en blogg, fast på engelska och lite "speciell". Den kommer inte vara en översättning av min svenska, "vanliga" blogg.

Där har ni att se fram emot, haha. Får se hur det går!

Skumt

Jag vet inte varför min blogg ser ut som den gör just nu. Det är inget som jag har gjort eller fixat. Jag har heller inte bloggat så mycket senaste tiden, men nu efter jul och nyår och Gbg och 50-årsfest och annat så ska jag försöka komma igång med alla projekt och annat jag startade runt slutet av förra året! Beta av lite Att Göra-listor, skriva igen, köra lite självstudier, läsa och fixa en massa saker. Kanske inte går på en gång, men jag ska försöka ta mig i kragen och fixa allt igen nu! Snart börjar plugg också, men det ska nog gå. Blir nog bara skönt. Om nu CSN snart fattar vad det är jag tänker plugga nu så att jag kan ansöka om studiebidrag vill säga. :P

RSS 2.0