KS imorgon

Ja, lin.alg.-KS imorgon kan bli intressant. På vägen hem idag tappade jag bara all lust och ork till allting, i synnerhet plugg. Men jag måste, så jag får ta och försöka iaf, även om allt just nu bara blir dravel framför mina ögon. Ska gå och laga middag snart iaf, så ja.

Har lyckats boka om min tandläkartid över nätet nu, så det har fixat sig iaf.

Förlåt?

Jag är inte medveten om att jag har gjort någonting, men hon har väl antagligen rätt. Men... vad är det meningen att jag ska göra nu då?

Bård!

Nu har jag äntligen lyckats fixa en bård till bloggen! (Inte überproffsig, men, men) Tror jag får byta färgschema lite på bloggen också, men vi får se vad som händer. Huvudsaken är att jag har lyckats överhuvudtaget!

Syns den inte på en gång (som på min dator) så ladda om sidan bara. Då dyker den upp!

Fiol och annat intressant

Idag har vi haft kul i skolan. ;) (Ingen fara, det antecknas och lyssnas för fullt också)

Nu är det väldigt snart orkester, vilket är väldigt roligt! Speciellt nu när jag spelar mindre fiol än förut, fast det är ändå skönt på ett sätt att inte behöva tänka på fiollektioner längre. Men jag längtar tills mina Disney-noter dimper ner i brevlådan så att jag har någonting riktigt roligt att spela hemma för mig själv!

Musik

Har kanske inte berättat, så jag gör det nu. Jag har köpt en massa musik! Först köpte jag faktiskt hela soundtracket till Camp Rock 2 över iTunes store (har typ köpt all musiken över iTunes store. Var billigare än Spotify den här gången) vilket jag är glad för. "Brand new day" är världens bästa morgonlåt! Och resten av musiken är bra också. Sen igår morse var jag bara tvungen att äntligen få tag på sångerna till Corpse Bride. Sååå bra!!! Och sen köpte jag även några låtar från Sweeney Todd: The Demonbarberar of Fleet Street. Tim Burton-musik ftw!

Behov

Jag vet, jag har gått och lagt mig, och jag ska upp tidigt imorgon. Men jag behövde blogga. Jag ska sova sen, jag lovar.

J kommer hit vecka 42! Jag är helt stört glad, äntligen! Men jag har ju termo-tentan där på fredagen. Jag vill för allt i världen att J ska komma på onsdagen, men jag inser att det är en risk. Visst, jag och Mlölis ska plugga stenhårt fysik hela veckan innan, men vi behöver dagarna på den där veckan också. Jag behöver verkligen plugga inför tentan. Så det måste bli torsdag. Det är helt åt helvete förjävligt, men nu måste säkerhet angående plugg gå före antar jag. Och alla verkar ju bara skälla ut mig ändå om jag försöker med onsdag så.
---Han säger iofs att han typ kan komma en gång i november också. Vi får väl se vad päronen tycker om det. Jag ska iaf till honom över nyår och början av januari. Får väl vara hemma till mammas födelsedag, men det ska väl gå.

Det är en sån befrielse att vara hos honom och i hans lägenhet. Man behöver inte tänka på någon annna när man bestämmer sig för att göra saker lixom. Det är bara vi. Det är så himla skönt. Visst, eget ansvar, men jag är ju inte direkt en ansvarslös person. Jag tar ansvar automatiskt, inga problem. Förhoppningsvis ska jag inte behöva göra några omtentor, och då kommer jag inte behöva ha med mig några skolböcker. Bara vi och inga måsten och tjat som gnager på en och ger en massa dåligt samvete. Det är vad jag behöver.

Nu ska jag terra J:s mobil. Han svarar inte på sms, något jag till slut reagerar på med rädsla och tårar. Men jag ska få honom att svara.

Nu ska jag sova på riktigt. God natt.

Mon Minou

Nu är det snart Friskis igen. Det känns som att jag precis var där (i söndags), men det är för att vi egentligen går på Friskis på tisdagar, men det gick inte förra tisdagen, så då blev det i förr går istället. Och nu idag igen. Haha.

Idag gick jag igenom de wallpaper-appar jag laddade ner på HTC:n när jag laddade ner en massa kärleks-appar. Jag hade tre eller fyra stycken, och det fanns en hel massa fina bilder. Men en av dem fastnade och är nu min bakgrundsbild på mobilen. Jag blir bara så glad varje gång jag ser den bilden, och den påminner lagom mycket om kärlek och om J. Bilden finns säkert på nätet, men jag kommer aldrig att hitta den, så jag kan inte visa den på bloggen tyvärr. Men jag kan beskriva den.

---Det är ett snölandskap, inget speciellt, bara vitt typ men ändå väldigt bra tecknat. Typ en pulkabacke i bakgrunden och himmel och så. Mitt i bilden står en tjej och en kille i vinterkläder (jag använder orden tjej och kille för att markera att personerna på bilden är tonåringar). Man ser inget av deras ansikten, och de står i profil, men de håller varandras händer och killen kysser sin flicka på pannan. Den är väldigt vackert tecknad och påminner mig lagom mycket om min och J:s kärlek som är sådär trygg och lugn. Jag blir bara så glad varje gång jag ser den. <3

Just nu blir det väldigt mycket bloggande om kärlek, haha. Men så är ju jag och Mlölis rätt kärleks-fjantiga nu för tiden i skolan. Vi pratar ju typ bara om pojkvänner och skola i skolan, haha. Och hon som ändå är så extremt nykär är ju bara för söt. <3

Mycket känslor still

Idag känns det som att jag och Mlölis har varit extra kärleks-fjantiga pga en massa kärleks-appar jag laddat ner till HTC:n, haha. Var rätt gulligt, förutom att vi fjantade lite tyst på linjär algebra lektionen. Fast hon är ju inte världens bästa föreläsare heller så... Matteboken med endast ett halv facit är bättre än vad hon är...

Den nya datakursen verkar skitrolig! Programmering lixom! Har aldrig någonsin gjort det, men det verkar roligt! Och datorer är allmänt roliga och häftiga. Och att kunna skriva program måste ju vara bra. Sen är programmering och datalogi bra för att komma in i ett problem-lösar-tänk, vilket är väldigt viktigt för tekniska fysiker. Vi är ju faktiskt problemlösare.

Har fått någon kallelse från tandläkaren också. Självklart på en tid jag inte kan, men när är tandläkartider någonsin bra? Måste ringa och fixa det typ imorgon eller så. Hej och hoppla.

Ikväll har jag gråtit, igen. Börjar inse nu att jag inte längre klarar av att vara så långt borta från J. Sen att jag gråter för typ allt och inget är jag ju medveten om, men jag klarar bara inte av det längre. I början tyckte jag det var skönt att vi inte bodde så himla nära varandra. Mitt ex bodde på typ andra sidan stan, så på den tiden åkte jag helt enkelt automatiskt till honom på lördagarna. Det var mest för hans skull, inte för min egen. Den relationen var allmänt rätt mycket för hans skull och inte för min egen. Men jag blev starkare av den. Det blev jag. Efter det tyckte jag iaf att det var skönt med en bf som bodde längre bort, som man inte "behövde" träffa hela tiden, utan man kunde faktiskt göra annat som att plugga och vara med kompisar och familjen. Och jag trivs med sms. För mig är det ingen ytlig eller "feg" form av kontakt. Men det går inte längre. Det går helt enkelt inte längre. Det är inte roligt längre.

Berg-och-dal-bana

Som märks på min blogg har helgen varit lite upp och ner känslomässigt. Men allt har rett sig och nu mår jag bra och är glad. Har varit på friskis och duschat katten också, haha. Imorrn börjar en ny data-kurs, Grundläggande Programmering och Datalogi. Det ska bli jättekul!

Ja, nu ska jag sova. Kanske köpa musiken från Camp Rock 2 först och lägga på iPod:en. Ja visst ja, jag tror mina hörlurar är lite paj. Om man vinklar iPod:en till höger eller upp mot sig så kommer det bara musik i höger öra. Stört irriterande. Fast de sa ju krack i Holland, så att de hållt tills nu är väl kanske ett halvt mirakel. Suck. Jaja, får se vad som händer. Gillar ju hörlurar. Får väl skriva det på listan över saker som ska köpas, eller på önskelistan till jul, haha.

Pokémon <3

Jag vet, jag vet, nu när jag har upptäckt näthandeln så typ halvt måste jag handla när jag har pengar. Men man kan ju köpa vad man vill och precis det man vill ha! <3 Näst gång ska jag köpa drakar!!! <3 Men nu har jag som sagt köpte Disney-noter, och en Jirachi-plushie! Yay för pokémon!

Jirachi! Denna pokèmon sägs ha kraften att uppfylla
alla önskningar i en vecka var hundratusende år
(eller något sådant).


Min Jirachi-plushie! <3 Beställd från Amazon.com.
De beräknar att den skall komma fram mellan 10-27 oktober.

Camp Rock 2

Musiken från Camp Rock 2 påminner mig om att livet är roligare och vackrare när man är positiv. Och om att jag är kär. Det och att jag beställer fiolnoter med Disney-musik just nu gör mig helt enkelt glad. ^^ Och J. ;) <3

Idag gick det upp ett ljus

Idag gick det som sagt upp ett ljus för mig, vad gäller kärlek. Jag tror jag har lyckats förstå mig själv bättre nu och varför jag är osäker på om jag är kär eller inte. En del av mig är fullt medveten om att jag är kär. Jag kan se det på smsen jag skriver, på att jag saknar J så mycket, på att han har en plats som ingen annan människa någonsin har haft eller kommer att ha i mitt liv. Till exempel har jag aldrig velat ha någon människa hos mig när jag är deppig eller ledsen. Jag vill vara totalt ensam utan frågor, beröring eller övrig närhet på något sätt. Men ändå vill jag ha J med mig när jag är så nu för tiden. Till och med jag ser att jag är kär.

Och det är det som är poängen. Jag ser att jag är kär, men jag känner det inte. Det är som en utomståendes perspektiv. Och jag har en idé om varför det är så. Jag tror att jag kan ha gjort mig själv "döv" inför kärleken. Det låter konstigt, och väldigt hemskt, men jag tror det faktiskt. Jag har nämligen, i egenskap av fisk, en väldigt romantiserad bild av kärlek, och då menar jag väldigt. För mig är kärlek som den är i film eller böcker. Det skall vara en känsla som fyller hela ens väsen, som sveper med sig en som i en storm. Det skall på något sätt vara en gigantisk känsla som tar över ens liv.

Den här tron tror jag gör att jag är döv och blind inför en lugnare och kanske mer realistisk form av kärlek. En känsla som inte tar över en och gör att man inte kan koncentrera sig på någonting. En lugn kärlek som helt enkelt fyller hålen i ens självförtroende. En kärlek som är lugnt och fast som ett berg som man kan vila sig mot och hålla i när man är nere. En kärlek som försiktigt håller ens mod uppe när världen går emot en. En kärlek som i hemlighet gör att man lyckas med det man tar sig för. En kärlek som lugnar själen och gör att man hinner stanna upp och andas när man går igenom livet. En kärlek som helt enkelt sätter ett extra leende på ens läppar. En kärlek som helt enkelt ger en det där inre lugnet som gör att man hinner se allt det vackra i livet. En kärlek som helt enkelt lugnt och sansat lappar ihop en, som fyller hål och rätar ut knutar. En kärlek som lär en att uppskatta varje dag och varje människa man har i sitt liv och att aldrig ta något eller någon för givet.

Det är den kärleken som finns mellan mig och J, den lugna, den riktiga, den sanna. Det inser jag nu när jag skriver om det, nu när jag är tvungen att förklara den. Den där passionerade film- och bokkärleken är väl fin på sitt sätt, men den håller inte. Det gör bara den lugna, sanna kärleken. Jag måste bara lära mig att se den, att känna den, att förstå den. Att inse att det här är den kärlek jag behöver och vill ha. Och när jag tänker efter så är det den kärleken jag vill ha. Jag skulle inte byta den mot någonting.

Meninglöst

Det är ju totalt meningslöst att mattebokens facit bara täcker de udda numrerade uppgifterna och vi är enbart rekommenderade att beräkna jämna uppgifter. Då kan man ju räkna helt åt helskotta. Det spelar ju för fan ingen roll.

Därför har man katt

Sasha kommer helt enkelt in och lägger sig på mina böcker, börjar spinna och ger mig kärlek utan frågor eller någonting. Jag behöver aldrig prata eller förklara något eller vara på något speciellt humör. Hon bara är där på mina böcker och spinner.

TBBT

Jag mår alltid bättre efter att ha tittat på The Big Bang Theory. Tack.

Ibland

Ibland kan jag ändå gå med på att jag älskar Joakim. De där ibland är de där gångerna när jag bokstavligt talat bara ligger och gråter så fort jag kommer i kontakt med honom. Bara att tänka på honom eller skriva om honom gör att mina ögon svämmar över mer eller mindre. Som nu. Eller som de gjorde för en sekund sen är kanske mer rätt att säga. När han ringde igen och försäkrade mig om att han finns, finns här för mig.

Vad gör man när man saknar någon så att det nästan gör ont? Så att det gör ont? Vad gör man när den personen är så fundamentalt viktig för ens liv? Vad gör man när den människan är så fysiskt lång borta? Hur hanterar man ett hjärta som är så helt och fullt av kärlek som man inte förstår? Hur hanterar man det när det känns som att det ska brista och man bara vill gråta i timmar? Gråta tills den man saknar står framför en igen.

Jag vet att jag kommer att må bra igen imorgon, åtminstonne större delen av mig. Men det hjälper inte så mycket just nu. Jag antar att mitt hjärta alltid är vid bristningsgränsen mer eller mindre. Det är bara lättare att hantera det på dagarna.


Jag har typ övertrasserat min blogg senaste två dagarna, men jag vill det. Nu har jag att skriva. Och en blogg är ändå terapeutisk på ett sätt.

Bytt dator

Nu har jag bytt dator och ligger i sängen med den nya lilla bärbara. Skulle egentligen lägga mig, men datorn låg på sängen och Mlölis påminde mig om MSN, så nu sitt/ligger jag här. När jag loggade in på MSN såg jag att Mlölis har varit ihop med Stoffe i 4 månader (kommentar på MSN). 4 månader! Shit! Har hon haft pojkvän så länge? Herre gud! Haha, ja, där fick jag en chock.

Min egen perfekta dröm ringde precis och förklarade för mig att jag ska älska honom för min skull, inte bara för att han förtjänar det. Jag uttryckte mig väl lite klumpigt i smset jag skrev det i, men för mig är att göra saker för andra det ultimata typ. En fin komplimang. Men jag förstår honom. Han förklarade också för mig att jag är väldigt mycket kär i honom, och hur kan jag säga emot min älskling? Men hans sätt att säga det ikväll fick mig att tänka lite, så kanske är jag kär trots allt. Men jag vågar nog ändå inte riktigt hoppa på de där rosa molnen, ifall de skulle gå sönder. Risken finns, och jag är ingen risk-människa direkt. Fast mitt "ja" till J var nog kanske en risk faktiskt, haha. Men den är jag oerhört glad att jag tog.

Haha!

Jag hittade just ett Browser Based Game baserat på gamla testamentet och Abrahams resa till Kanaans land! Hahaha, jag tror jag smäller av! xD Oj, oj, måste testa, haha!

Browser Based Games

Blir lite halvt beroende av Browser Based Games ibland, iaf typ sådana spel där man samlar resurser och bygger stad typ. Tar tillslut oändligt lång tid, och är kanske inte så väldigt spännande, men jag gillar det. Och nu kan jag inte göra mer på mina nuvarande fyra sådana accounts ikväll. Bläh. Har tråkigt. Letar upp nya. Sitter där med 20 stycken sen, och tröttnar väl om någon vecka när någon idiot kommer och mosar mig. *suckar* Ja, så roligt har jag, haha.

Gränsvärden...

...is a pain. Jag säger bara det. Just när man tycker att det går bra, då kommer en oändlighet och mojjsar till allt, och sen sitter man där och ritar big bang och Gud. Inte bra.
---Och när man är hungrig är 1/3 större än 1/2. (Och jag som sa att jag inte skulle retas, haha. Förlåt Mlölis!)

Laddade ner mystiska spel till HTC:n idag, bl.a. en pokémon ripp-of. Så löjlig, haha. Men måste ju spela bara därför att. Så går det när KTH har öppet och gratis Wi-Fi. :P

Idag när jag gick in på FB (hemska tanke) för att kolla kommentarer så möttes jag av kommentarer från Emi om att jag och J är ett så sött par. Det var underbart att läsa! Och det fick mig att börja tänka. Om jag jämför min relation med t.ex. Mlölis så är vi verkligen kärleks-gulliga hela tiden. Vi har för i helsicke hållit på så i snart 1,5 år! Och jag älskar det! Haha, oj, ja, vi är nog faktiskt väldigt söta och kärlekskranka och romantiska vi, haha. <3 <3 <3

Bråttom

Jag bestämde mig av någon anledning för att jag skulle hinna sitta skitkort vid datorn nu på morgonen. Dumt. Nu är jag lite stressad. Fast lär ju komma i tid till skolan ändå. Vi är ju alltid tidiga.

Den här helgen ska jag försöka plugga fysik och linjär algebra, och skicka brev till Irland. Fick ju svar för typo snart 3 veckor sedan. Inte helt okej.

Haha

Ja, idag blev det många inlägg. Vill lixom börja blogga igen, och kan lika gärna skriva en massa saker. :)

Och om någon undrar så ja, jag mår alldeles bra. Bara för att jag uttrycker mig mörkt i skrift mår jag inte dåligt. Det är mer ett sätt att hantera det så att jag inte ska må dåligt. Så det är ingen fara med mig. :)

Kärlek är inte logiskt

Igår diskuterade jag och bf att kärlek inte är logiskt. Först när jag sa det kunde jag inte riktigt förklara det, det var en fras som var sann bara. Man frågade inte om det. Men det gjorde min bf, så då fick jag tänka. Och andra gången jag förklarade tror jag att jag kom på det ganska bra.

Logik går ut på att det finns regler som man gå mellan, regler som säger att om regel a) är sann så leder det till att regel b) också är sann. Logik är att förnuftet bestämmer, att svaret på frågan är förutsägbart om man har den rätta ekvationen till hands. Men känslor i allmänhet, och kärlek i synnerhet, fungerar inte så. Inte alls.
Det finns inga regler för hur man blir kär, varför man blir kär och hur man är kär. Inga alls. Hur vet man då när man är kär och vad man ska göra när man är det? Jag har fortfarande jätteproblem med att veta om jag är kär eller inte i min bf. Jag vill så väldigt gärna vara det, både för min egen skull, men också för hans skull. Tänk om jag inte är kär på riktigt? Tänk om jag har lurat honom i snart 1,5 år? Lurat delar av mig själv? Det skulle vara så hemskt om det var sanningen. Jag skulle känna det som att jag förstört hans liv, utnyttjat honom. Jag vill verkligen vara kär på riktigt.
---Den här rädslan, den här desperata, mörka rädslan, har jag burit på i 1,5 år. Egentligen mer, för jag kände likadant med mitt ex, iaf i slutet. Men mest känner jag det nu med J. Han är den mest fantastiska människan någonsin och jag överdriver inte när jag säger att han är perfekt. Om jag jämför honom med mina pojkväns-drömmar så stämmer han in i minsta detalj. På riktigt. Jag säger det inte som någon snäll sak för att han är min bf. Jag säger det som ett faktum, för att det är 100% sant. Tänk om jag då har lurat den människa som är helt perfekt för mig? Tänk om jag inte älskar honom på riktigt? Jag vill verkligen inte förlora honom, men jag vill inte fortsätta utnyttja honom om mina rädslor är sanningen.

Jag som brukar vara bra på att hantera känslor och bryta ner dem och gå till botten med dem. Jag som är fisk. Jag är helt borta på det här området. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet inte vad som är rätt och fel i det här. Hur vet jag att jag är kär? Hur ska jag bete mig?

Jag börjar tro att det kanske finns något mer inom mig när det gäller J. Jag har en tendens att bli "obsessed" med människor nämligen, men det är kortare perioder som sedan går över. J har jag varit obsessed med i snart 1,5 år. Det måste väl betyda något? Snälla?

Hur ska jag kunna veta säkert om jag är kär eller inte om kärlek är ologiskt, om det inte finns några regler?

Två prov + svart kastrull

Idag hade vi alltså två prov på fyra timmar på förmiddagen. Kan ju säga att det inte direkt lönade sig att inte ha pluggat kontinuerligt och ordentligt på KTH. Fysiken gick åt skogen (svarade typ på ett av fyra tal), och matten gick inte heller super bra, fast där svarade jag typ mera. Resten av tiden satt jag och ritade pokémon, fast jag är inte direkt jättebra på det, haha. Fast jag fick till en rätt snygg Oddish.

Hemma har jag kört fyra browser based games samtidigt (inte särskilt svårt, bara att vänta på att ens byggnader ska bli klara). Råkade börja om på Ikariam, och har nu för första gången bidragit till att träuppsamlingsplatsen gick upp en nivå (det var skitskummt). Har även spelat det nya MMORPG:t jag laddade ner som bf länkade mig till på FB (ja, jag har FB. Usch.). Det är rätt kul faktiskt. Heter Fantasia och är japanskt ursprungligen, så engelskan är inte alltid den bästa, men man förstår vad det står, och det är allmänt ganska kul. Man har på nivåer: en på land (springer runt som vanligt) och en på havet (styr ett skepp och skjuter ner monster). Är på lvl 10 på land och lvl 4 på havet än så länge.

Lagade lasagne till middag och lyckades färga bottnen av kastrullen svart när jag skulle koka såsen (bestod mest av mjölk och rörde inte frenetiskt hela tiden). Jag tyckte sedan att lasagnen smakade bränt, men ingen annan tycktes märka det. Annars blev den väl bra iaf.

Försökte blogga över nya mobilen igår, och som ni kanske märkte så tillät den mig inte att skriva text i inlägget utan bara en rubrik. Tjoho.

Nu ska jag gå in i html-läge och se till att inlägget faktiskt blir som jag har tänkt mig med radbrytningar och allt. Fixar den ju inte av sig själv när man bloggar över Google Chrome. Mupp.

Studieteknik

Nu har jag börjat försöka använda mig av studieteknik, och jag tror faktiskt att det funkar bra. Jag och Mlölis har iaf lyckats plugga ganska mycket på kort tid känns det som när vi sitter kvar tillsammans efter skolan och repeterar det vi gått igenom under dagen och pratar om de olika delarna av kurserna och försöker komma ihåg så mycket vi kan innan vi läser igenom anteckningar och böcker igen. :)

Jag har även äntligen läst ut "Shaman's Crossing" av Robin Hobb! Måste säga att den boken visserligen var bra skriven (som alla henens andra böcker), men den blev lite jobbig och kändes lite som en transportsträcka mellan första och tredje boken till sist...
Nu ska jag läsa "I drottningens närhet" av Philippa Gregory. Efter de första 50 sidorna verkar den bra.

Annars flyter livet på. Bf kommer inte hit på torsdag, men om man ska vara kallt analytisk så är det väl "lika bra" eftersom jag behöver plugga kontinuerligt. Men jag tycker iaf att det är trist, men ingen kan göra någonting åt det så...

Igår hade Camp Rock 2 - The Final Jam premiär på Disney Channel! :D Missade en del av mitten då vi åt middag, men det jag såg av den var bra! Camp Rock-filmerna är väldigt bra allmänt tycker jag.

Nu är det middag. Vi hörs!

Vaknade vid tio imorse, så fick 7h sömn iaf. Har duschat och pluggat sedan dess typ, och snackat om lite serious stuff med Joakim och ätit lunch och kollat på Corpse Bride igen. Så bra! Och jag älskar musiken! Jag försöker även lära mig reglerna för "Rock-paper-scissors-lizard-Spock" (eller hur han stavar). Har suttit vid lilla datorn. :)

Nu ska jag börja förbereda mig för att gå till Emi. Hörs!

Ensam kväll

Jag har nu kollat på Tim Burtons "Corpse Bride". Precis lika bra som alla de andra av hans filmer som jag har sett!

Idag har jag bara suttit vid min skoldator och inte min stora, stationära. Jag tror det kan vara därför som allt känns konstigt just nu. Jag ska se till att byta bakgrundbild till någonting ljusare och trevligare nu, men jag vet inte hur mycket det kommer hjälpa allt som allt. Jag är fortfarande ensam. Alla har "lämnat mig". S svarade inte när jag bytte tillbaka till telia, fast det kan jag väl kanske förstå eftersom jag svarade en timme efter att hon hade skickat det. Jag vet inte vad hon gör, men jag antar att det är film eller sover eller nått sånt.
---När jag bytte tillbaka till comviq skrev bf att han skulle sova och han var trött. Kan ju inte direkt kräva att han skall stanna uppe och ge mig allmän uppmärksamhet, men jag får erkänna att det var jobbigt att säga god natt även om det var skönt att vi gjorde det över sms så att han inte märkte något. När han läser det här blir han väl orolig och kommer säga åt mig att jag skulle ha sagt något, men han behöver sova. Och jag måste lära mig att vara mindre själviskt krävande när jag är nere/mår konstigt på kvällarna. Jag klarar mig säkert. Jag har The Big Bang Theory att kolla på, och imorgon kommer jag att må bättre när jag har sovit och det är ljust utomhus och alla i huset är uppe och går och så.

Allt blir nog bra. Jag känner mig bara lite ensam just nu på kvällen.

Vi hörs imorgon mellan plugg och födelsedagsmiddag.

Och så till orden jag har börjat ogilla starkt: God natt.

Skoldator och prat

Idag har jag lyckats prata med både Mlölis och S om saker som jag bara vågat prata med Emi och bf om förut, så det känns bra. :)

Pappa har typ lyckats fixa flummet med min nya skol-laptop (storlek mittemellan laptop och minidator, en asus), så den ska typ funka nu (var nått knäppt med den, men, men). Sitter vid den nu lite för kul. :P

Har även halvt torterat mig själv idag med T9 på eftermiddagen idag. Fett jobbigt och läskigt!

Ska försöka plugga lite matte nu. Är ju det jag ska göra hela helgen, haha. ;P

Läxor

Nu ska jag försöka hinna ifatt det plugg som jag är efter med eftersom jag inte hade böckerna i tid. Lite bläh:igt, men det går. Dock var jag inte beredd på att labb-instruktionerna till imorrn var 17 sidor. ._. Men ja, jag planerar dåligt, så mitt fel. Och detta är ju KTH.

Matte och fiol

Idag ska jag roa mig med att hinna räkna matte, läsa på inför termo imorrn, spela orkester, laga middag (fast innan orkestern) och ligga i sängen senast tio. Och förhoppningsvis läsa lite också. Det här känns bra, haha. Men det skall nog gå.

Nu måste jag dra så jag kan påbörja lista. Ses! (eller snarare "hörs" eller "läses", men jaja :P)

RSS 2.0