Mörkret är närmare

Jag går på KTH för att slippa växa upp. Så varför gör jag det ändå? Varför fortsätter mörkret att pressa sig in mot mig? Det var meningen att KTH skulle försvara mig mot det.

Äntligen jul

Tentaveckan med de två tentorna är över. Hoppas som fan att jag klarade mig. Har även slagit in alla julklapparna! (Utom de jag inte köpt ännu, haha). :D Läser mycket just nu också. Håller för tillfället på med "MIna drömmars stad" av Per Anders Fogelström. Hoppas lite halvt på att läsa ut den idag, men man vet ju inte hur det blir. Den är iaf fortfarande bra. :)

Jag säger bara det; Äntligen jul. <3

Första tentan

Imorgon är första tentan den här veckan; linjär algebra. Nu håller vi tummarna. Vill inte tenta om den här kursen!

Fixa hissen

Här där vi sitter och pluggar på KTH så sitter vi högst upp i en av byggnaderna precis vid hissen. Igår så började de plötsligt fixa med den och typ laga den, så jag antar att den gick sönder under dagen eller behövde maintenance eller nått. Idag iaf så har två bygg-gubbar varit här och klättrat ovanpå hissen och haft sig, och det är så sjukt kul att lyssna på de! xD NU har de gått hem, men oj vad roligt det var! Och både jag och Mlölis tycker att det verkar jättekul att ha typ byggarbetsjobb (inte bygga hus och så utan typ laga hissar och bygga upp scenkonstruktioner och så). De som jobbar med det verkar alltid ha så himla roligt, och man får laga saker och hålla på med mekanik och veta hur saker fungerar och sådär. Verkar så himla roligt! :D

Lite bilder typ

Julklappspaketet jag hämtade ut på posten igår. Inte så tungt, men väldigt otympligt! Alla bilder jag har på den är dessutom suddiga då jag darrade så mycket i armarna efter att ha burit hem den alldeles själv tillsammans med skolväska, mobilväska och dator hängandes på ena armen. Snacka om jobbigt! (och min iPod muppar sig och byter låtar och pausar hej vilt...)





Mer pokémon åt folket! <3 Igglybuff är dessutom vår lilla maskot typ här på KTH, haha. Bara för att jag ritat den på tavlor i klassrum. Men den är ju helt stört söt ju! <3 Pokémon #174, typ: Baby-ballon pokémon. ;P (Stört rolig att klämma på tycker Mlölis oxå, haha)





Julgranen utanför den fina (fysik)byggnaden Alba Nova (fast SU är typ oxå där inne, buhu). Finns en ÄNNU större utanför "riktiga" KTH, men den har jag bara fotat med den andra mobilen, och jag har inte den sladden med mig till skolan så jag kan "upload:a". :P




Vår fina arbetsplats, eller nått. ;P




Min vackra GI-lunch full med kyckling, sallad, avocado (haha ;P), fetaost och zuchini och allt vad det heter. :D

Morgon

Ja, har ju typ inget fint och vettigt att skriva, men vill blogga, så ja. :P Är typ så trött nu till slut efter så många dagar med för lite sömn att jag känner hur hjärnan är fett seg och jag inte kan koncentrera mig på gamla matte-tentor. xD Men det måste ju gå, annars failar jag väl fler tentor. Bläh.
---Fast julkalendern är mysig och rolig som vanligt. <3 Och det går fett bra på Europe 1400 för både mig och Mlölis. Beroendeframkallande spel helt klart. ;P

Ska blogga igen lite senare med bilder tänkte jag, så ni får se det gigantiska paketet jag hämtade ut på posten och gick hela vägen hem bärandes på utan stopp. Darrade så jag knappt orkade hålla i mobilen sen, haha! Men fiolkonserten gick bra iaf. Hade hunnit vila armarna lite tills dess, haha.

Låt-texter som beskriver ens liv perfekt

Äldre lillbrorsan lyssnar typ alltid på en massa bra musik inne på sitt rum på kvällarna, och just nu går Demi Lovatos låt "Me, Myself and Time" om och om igen där inne. Och den låten tycker jag beskriver mitt liv väldigt bra faktiskt. :)


I just enetered this brand new world
And I'm so open hearted
I know I've got a long way to go but I
I'm just getting started

I'm over my head, and I know it, I know it
I'm doing my best not to show it, to show it
Whatever it takes to be what I was ment to be
I'm going to try
Cause I'm living the dream and I know it, I know it
I'm trying my best not to blow it, to blow it
And I know everything will be fine
With me, myself and time.

Nostalgi

Yngsta brorsan kollar igenom Beyblade på YouTube på sin dator just nu! Visst, det är på engelska, så han fattar ju inte allt, men visa repliker/ord förstår han ju, och det är så underbart att höra och se Beyblade igen! Kollade på den när den gick på TV på svenska på Cartoon Network när jag gick i låg- eller mellanstadiet. Minns fortfarande att när alla höll på att tjata om "Vem är du kär iiii???" svarade jag "Kai Hiwatari". <3 (Visste inet vad han hette i efternamn då förstås, haha). Bara älskar den animen och alla karaktärer och allt! Speciellt Beyblade V-Force som är andra säsongen (har ej sett tredje säsongen; Beyblade G-Revolution). Mycket bättre tecknat, och Hillary är med, haha. Dessutom har de mycket snyggare kläder, även om de ser yngre ut och är typ gullifierade. Gud vad glad jag blir av att se den serien! <3 Och den är grymt bra att dagdrömma till, haha.


Blade Breakers i början av Bayblade V-Force. Kai! <3






Kai! <3 Fast får erkänna att han är ÄNNU coolare i Bayblade G-Revolution, haha.





Lite halv-taskig bild kanske, men Kai i G-Revolution. <3 Borde nog se den säsongen egentligen, haha. xD <3

Det vackraste ljudet i världen

Det vackraste ljudet i världen är J:s skratt.
Tack för att jag får höra det.

Små blåa moln - vågar jag?

Jag har sagt det förut, och det är så fortfarande. Jag vet inte om jag är kär eller inte. Jag hoppas verkligen det. Vore så jävligt mot J annars... Men jag vet inte, han gör mig ju lycklig och får mig att må bättre. Jag gråter så fort jag tror att han sagt god natt och "lämnat" mig eller jag tror att han är sur, och slutar tvärt, slappnar av, känner mig trygg och kan somna på kvällarna när han messar igen och visar att inget av det stämde. Jag försöker se till att han mår bra och är glad hela tiden, vill alltid veta vad han gör och tappar bort vem jag är och hur jag är när jag är med honom IRL. Men jag vet inte...
---Haha, nu lyckades jag ju nästan övertyga mig själv om att jag ÄR kär. Det hade varit något slags lyckat fail det, haha.

Men en sak jag tänkt på, eller snarare upptäckt, är att jag inte hälsar på mina perfekta pojkar i mina dagdrömmar längre. Typ inte alls! Jag var hos dem väldigt mycket innan mitt ex, och även när jag var ihop med mitt ex, men nu med J var det länge sedan jag var där. Undrar om de är sura på mig... :/
---Mina perfekta pojkar är fem killar jag själv hittat på (som jag tror bygger på medlemmarna i Bladebreakers från animen "Beyblade" från början. Kai är ju min "första kärlek" <3). De bor i en annan dimension dit jag kan ta mig i mina dagdrömmar. De vet att jag inte tillhör deras värld och så, men vi är typ bästa vänner allihopa och sådär och vi hänger och de älskar mig ändå typ. De bor tillsammans alla fem eftersom det är enklast så för mig (de vet att det är jag som halvt har skapat dem också, haha). De har fem distinkta personligheter och representerar tillsammans olika sorters drömkillar, eller olika delar av min drömkille. Jag kan inte ens hålla koll på vad de heter, men de är rätt välutvecklade och jag älskar dem och jag brukade hänga där väldigt mycket med dem.
---Men inte längre. Jag dagdrömmer knappt alls om perfekta pojkvännen eller så längre. Min riddare i skinande rustning och allt det där. Visst, jag dagdrömmer fortfarande om relationer och kärlek och sådär, men det är i samband med att jag dagdrömmer upp egna äventyr där jag/en karaktär jag skapat medverkar i redan uppfunna universum (typ böcker jag läser, serier, anime, manga, TV-serier osv.). Men där händer ju även mycket annat. Det är aldrig eget uppfunna universum med perfekta killen/pojkvännen längre.
---Betyder det nånting? Och kan jag i sådanna fall på något sätt till slut förstå att jag är kär, om jag nu är det. Jag måste vara det. Vågar jag lita på att de blå lycko-molnen omkring mig bär? Jag vill så gärna, speciellt när han är så underbar som han varit igår och idag. Herre gud. Det är så jag bara vill gråta. Jag är så lycklig över att han valt mig.


Är jag kär?


Tisdag

Tjoho, vanlig tisdag, eller nått. Låter det inte spännande? :P "Jodå, otroligt..." säger min lilla pessimist/sarkasm-sida. "Inget bättre att skriva?". Haha, jo, faktiskt. (Haha, herre gud, vad var det där? :P)

Idag har jag och Mlölis bara pluggat extentor till lin-alg. När man tycker att man lärt sig något så tycker plötsligt nästa extenta att man ska göra det tvärtom ungefär. Jobbigt värre. :/ Och det verkar som att facit till dem har en tendens att vara fel, så hur vet man att man räknat rätt?! Svar: Man hoppas frenetiskt och sen skiter man i talet och messar och/eller snackar istället + kollar på julkalendern, haha.

Klappar och klor

Jag har nu beställt en massa julklappar! Bara fem personer kvar nu! :D

Annars så duschade jag och pappa precis katten (special-schampoo mot kvalster, så hon måste duschas), och hon hatar ju det och försöker fly på en gång om hon får tag i mig. Jag bär henne nämligen till badkaret och håller henne där och så, och får hon tag i en arm så klänger hon på den för att komma loss. Och när jag säger klänger så menar jag kör ner klorna big time för att komma loss. De gånger jag är osmidig och låter henne få tag på mig (typ idag) så har jag en massa sår efter att hon klättrat över min rygg (jag släpper henne direkt när hon får tag på mig, annars skulle jag få riktiga sår). Visst, det blir bara små "hål" efter hennes klor, men fy *** vad ont det gör när hon klänger sig över en, och man blir ju helt röd runt såren och börjar blöda lite ibland. Det gjorde jag idag på ryggen. Idag var dessutom värsta någonsin med sår på halsen, axeln och övre delen av ryggen. Då skrek jag både "Satan!" och "kattjävel!!" trots att jag älskar Sasha annars. :/

Nu ska jag försöka gå och lägga mig. God natt. ^^

MaCaKe-roll

Nu är rollspels-bloggen up and running! Vi har trixat lite med utseendet (jag har typ utnämnt mig själv till webbdesign :P) och har ett inlägg. Nu ska vi börja med rollspels-inläggen! Woho! Vilken grymt bra idé jag fick idag. ;D
Adressen: www.macakeroll.blogg.se

Annars ska jag nu under kvällen beställa julklappar, så många som möjligt! Men man måste ju faktiskt hitta något som passar, inte bara köpa för att köpa lixom. Då blir det ju helt fel. Och jag kan inte ens avslöja något av vad jag ska köpa och till vem här på bloggen eftersom jag vet att typ alla jag ska fixa julklapp till läser den. Haha, synd för er. ;)

Rollspels-blogg

Ja, nu ska vi skaffa en gemensam blogg för att publicera vårt rollspel i. Blir dock inte på blogg.se då de inte har någon mobil-app som gör det enkelt att mobilblogga (S tyckte det var viktigt, vet inte riktigt varför, men men xD). Och det blir säkert bra. Blogger.se verkar ha en app iaf till android som jag och Mlölis har, så S får väl kolla om det även finns til iPhone, men det lär det ju göra. Allt finns ju som app till iPhone, även om Android-market har en hel del också. :P

Klassisk fysik är en helt underbart strukturerad och genomtänkt kurs! Och vår lärare är hur rolig och mysig som helst, han skulle passa i julkalendern! Och vår övningsass är också superbra! Den här kursen är bara underbar och fantastisk och det kommer bli så himla kul att gå den! Just nu känns det som att underkänt inte ens är en möjlighet! ^____^  :D

Snart tentor

Gah!!! Nästa veckor är tentorna! D: Vi behöver så råplugga varje dag tills dess! (= vi pluggar lagom mycket + flummar massa, men lär oss saker ändå xD)

Har inte uppdaterat sen i onsdags(?) eftersom vi pluggat en massa, och jag har hittat ett nytt skitroligt MMORPG. <3 (Wannabe-gamer you know :P)

Måste fixa julklappar oxå! Herre gud, har bara beställt A:s klapp än så länge! STRESS!!! D:

Annars är det rätt bra (förutom att jag inte sover), och det är bara 24 dagar kvar! <3 <3 <3 (förlåt J)

Årets julkalender

Jag måste bara säga att jag tycker att årets julkalender är jättebra! Den är rolig och mysig och har tagit tillbaka julstämningen som de senaste årens julkalendrar lixom har tappat. Och den påminner om "Mysteriet på Greveholm" som alla verkar ha tyckt om (har sett den i efterhand och tycker också att den var bra, fram till slutet). Kan knappt vänta tills jag får se nästa avsnitt! Har sett de två som varit minst två gånger vardera! :D <3

Tenta-plugg

Från och med nu är det bara tenta-plugg som gäller fram till 14 och 17 december. Sen får man andas ut lite. Då ska vi ha (förhoppningsvis) TBBT-kväll igen, spöa två matte-dataspel på två dagar + kolla på Eureka + sova över och programmera. Sen blir det mer tenta-plugg till omtentan, jul och julafton (farmor och faster stannar en dag extra iår!!!!!!!! SÅ GLAD!!!!!!) och sen bär det äntligen av till Gbg!! <3 <3 <3

RSS 2.0