Man ska ju inte vara materialistisk, men...

... jag har handlat en massa idag, och det gör mig glad. Förlåt. )= Det var iaf bara böcker och lite manga.

Först gick jag till SF-bokhandeln då jag fick ett presentkort dit på 400kr på min student. Tack så mycket sysslingar för det!!! Så jag drog snabbt åt mig tredje delen av The Liveship Traders av Robin Hobb; "Ship of Destiny" och femte delen av böckerna om Septimus Heap skrivna av Angie Sage; "Sirenen" (ja, jag läser dem på svenska).
   Sen skulle jag till manga-hyllan. Synd bara att de firtfarande bara hade ettan av Kuroshitsuji på engelska, har slutat sälja Galaxy Angel, inte kommer ge ut fler än 16 nummer av Oh! My godess på svenska och inte vare sig trycker fler exemplar av eller fortsätter ge ut Ragnarök på svenska. *suck* Men jag köpte iaf böckerna och gick sedan till Serieboden där jag hittade 8-10 av Ragnarök på svenska för 49kr styck och 10:an på engelska för 39kr. Dock trodde jag att jag hade mindre pengar kontant än vad jag hade, så jag köpte 8:an på svenska och 10:an på engelska. 9:an på engelska på SF kostade 105kr, medan 10:an där kostade 98kr. Hade haft råd att köpa 8 och 9 på svenska i Serieboden och sparat några slantar på presentkortet, men jaja. Jag gick iaf tillbaka till SF sen och köpte 9:an av Ragnarök och till slut 4:an av Nana på svenska. Fick lägga ut lite över pesentkortet, men skulle jag ha sparat 32kr lixom? Tror inte det.

När allt detta var avklarat var nästa anhalt NK för att lämna tillbaka en bok jag fått två exemplar av på studenten. Jag och mamma hade trott att jag skulle få något sorts presentkort eller så tillbaka, men jag fick kontanter! Jag kunde ha köpt vad som helst för de pengarna tekniskt sett, men de var ämnade till en bok, så jag köpte nått annat i NK:s bokaffär. Det blev till slut (efter att ha tappat mynt och mobilen i golvet så den startades om för att jag smsade med Joakim och försökte hålla i allt) orginalstoryn om Sweeney Todd: The demon barber of Fleet Street (älskar Tim Burtons version på musikalen! <3) och War and Peace av Leo Tolstoy (såg serieversionen på svensk TV med mamma och kände redan då att jag bara måste läsa orginalstoryn, den måste ju vara ännu bättre!), samt ett gulligt bokmärke med Nalle Puh på. Sen hade jag lite kvar, men det spelar inte så stor roll.

Så nu har jag ca. 20 böcker som väntar på att läsas, haha. Mycket läsning på Gotland ser det ut som. Lär ju inte hinna alla böcker innan sommaren är slut. Om jag inte anstränger mig. Vissa av dem är ju rätt så lättlästa ändå.

Ja, det var min dag idag. Förutom att jag simmade 500m imorse också.

Kram till alla :D

Sommarlov

Ja, nu är det alltså sommarlov igen. Det är skönt och så, förutom allt tjat om att gå ut (simmar dock 500m varje morgon!) och körskola. Jag och manuell bil är inet vänner, och jag och min körskolelärare är väl inet perfekt kompatibla, men jag går dit och försöker i alla fall.

Jag kommer heller inte längre i min gröna klänning, så måste hitta nåt nytt att ha på Joakims systers bröllop 3 juli. Bläh, jag orkar inte. Jag vill inte fylla min garderob med kläder jag aktivt undviker resten av året/mitt liv, men det är ju uppenbarligen necessary.

Annars spelar jag mycket dator, pluggar lite, läser lite Robin Hobb och är allmänt trött och mår konstigt, så där som att verkligheten är fel på något sätt. Jag vet inte vad som är problemet ännu.

Nu ska jag trycka ut tack-kort och teckna ögon.

Kolmården!

Kolmården med tre friends hela tisdag och onsdag!

Sommarlov

Ja, nu är man student och har sommarlov och typ väntar på att börja KTH till hösten. =) Fick en massa jättefina presenter på studentmottagningen! Tack alla som var där! Och fick en HTC Desire av päronen. Underbar telefon! ;) <3

Annars pluggar jag en massa just nu (sommarkurser ni vet) och spelar MMORPG (dataspel över nätet tillsammans med andra från hela världen) och typ träffar kompisar. Ska med A nån gång in till stan och SF-bokhandeln när hon slutat skolan nästa vecka (är ju ett år yngre).

Ja, det var lite kort, men ska ju gå och lägga mig nu, så ni får stå ut/överleva. =)

RSS 2.0