Sammanfattning + rollspel

Ska försöka plugga linjär algebra i helgen genom att sammanfatta kursen. En mattekurs med bara teori typ. Halleluja... Och det suger... men, men.

Vi har börjat rollspela över sms igen! Och Mlölis är också med! :D (Nu när hon också har touch-screen) OCH HON ÄR SÅ BRA! <3 (Är du oxå förstås S ;) )

Har råkat skaffa Twitter också, haha. Heter typ Ch_WSL, om det nu hjälper folk att hitta. :P

Mobilblogg

Det går att blogga med mobilen! :D Inte för att jag kommer att sitta och blogga hela dagarna och på föreläsningar och så, men det går! (Mobilbatteriet skulle först och främst inte hålla för det)

Precis hört i klassrummet: "Hur många elefanter måste ni döda? Ni måste ju döda alla med rakast betar." Say what?

När supernovan kollapsat - eller efter-helg

Magin ligger kvar och typ sabbar plugg (men jag älskar den ändå <3), plus att muppiga Stoffegull ska in i lumpen. D: Det bara förstör ju för alla... Men jag shoppade iaf i tisdags efter KS:n. :D Tre block, en läsdagbok, en "Handbok för Pessimister" och två dataspel "King's Bounty: Armoured Princess" (japps, hon är lättklädd :P) och "Civilisation IV". Båda spelen är väldigt roliga. ^^

"Ibland har man stunder när allt går bra; bli inte rädd - det går över" - SÅ pessimistisk är jag inte, men gud vad den är rolig. Skulle faktiskt kunna hjälpa mig, lite svart humor funkar alltid.


Jag lovar, jag vet hur det känns när någon har uttalat en formel och rester av magin ligger kvar i luften som stoftet efter en kollapsad supernova (ja, det VAR faktiskt min första tanke på en liknelse). Det kändes så på tunnelbanan när jag var på väg hem efter att ha vinkad av J när han åkte hem i måndags. Det gjorde världen och koncentrationsförmågan konstig, men det var härligt ändå.
---Våra sånna här träffar är nog lite som en stjärna ändå. Förväntningarna byggs upp innan och magi-stoft samlas in, när vi sen träffas börjar stjärnan lysa allt klarare och befinner sig på sin höjdpunkt under hela vistelsen, och när någon sedan ska åka hem kollapsar den, sprängs, och närhets-magin kollapsar inpå sig själv och det enda som återstår är stoftet som långsamt singlar ner över oss på varsin plats och lägger sig till ro under våra fötter.
---På nått sätt känns det ännu bättre mellan oss nu efter den här helgen. Mer som att... jag inte planerar alla mina reaktioner och "spelar" en personlighet (eller flera) och reaktioner när jag är med honom. Typ som att allt är mer spontant och vi kan prata mer spontant om allt utan att bli typ generad fast man inte alls behöver det.
---Just nu är jag dock mest förbannad över att alla är idioter mot min J...

Så överlycklig över att han gav mig fotmassage. Han är så bra på det. <3

Har man lovat så har man lovat...

...fast Mlölis fuskade lite, så jag behöver inte skriva ett lååångt inlägg om hur fantastisk hon är. ;P Men det är hon helt klart. Rolig, smart och underbar, och så söt hela tiden att man bara peta henne på näsan och kramas. <3

(Jag sa att jag skulle skriva ett långt inlägg om hur fantastisk hon är om hon fick upp kaprisburken vid lunch. det fick hon. Men hon hade typ redan fått upp den när jag sa det, så hon fuskade lite :P)

Sova över + plugga

Igår till idag sov jag över hos Mlölis så att vi skulle kunna plugga extra mycket. Vi kollade visserligen på typ tre avsnitt av "A Town Called Eureka" (så bra!), men vi pluggade ändå på och jag tycker att det har gått väldigt bra för oss! Ska klara termo-tentan!!!

Annars igår morse så fick jag plötsligt för mig att klippa luggen var roligt, så jag gjorde det. Har nu lite kortare lugg igen. Så kan det gå, haha.

Vi missade dock att redovisa vår matte-uppgift idag! Skulle ha varit i skolan klockan 9:10 för att redovisa muntligt, men det hade vi totalt glömt bort! Kom på det vid nio imorse när J undrade "Är du inte i skolan?". Crap. Men, men. Ingen kommer slå oss direkt. På KTH tar man sitt eget ansvar, och vi har ändå inte chans till A typ, så jaja. Vi bryr oss inte riktigt. Pluggade till termo-tentan istället. ;P

Imorgon och på torsdag ska vi plugga hos mig, och på torsdag kommer J!!! <3 <3 <3 Och på lördag ska Emi komma en stund, och på tisdag är det KS i diff.int. :P Härligt värre, eller vad sägs?

Rulltrappor

Man kan sitta i rulltrappor. :D Det är visserligen smutsigt och obekvämt och trassligt, men man kan!

Bröllop

Idag har jag och Mlölis pratade om bröllop hela dagen (förutom när vi pluggade förstås). Kan bero på att jag har köpt ett spel som har med det att göra, haha. Vi har iaf kommit fram till en massa saker, som att vi (just nu förstås) vill gifta oss i kyrka, ha vit klänning (min ska vara med puffärmar och en stor rosett bak, haha) och att vi vill åka typ häst och vagn från kyrkan, och jag vill ha mitt bröllop i temat vitt, blått och silver. Åh så romantiskt. <3 Vi har även kommit på att som efterrätt ha jordgubbar doppade i choklad som sedan kyls med flytande kväve framför allas ögon. ;) Idén kommer från att vi idag på termoföreläsningen (vår sista! Helt sjukt!) fick glass gjord på mjölk, grädde, socker och flytande kväve! Han blandade till det framför ögonen på oss, och det var den bästa glass jag någonsin ätit! <3

Ja, sånt håller vi tjejer på med. Fortsätter sätta ihop en gästlista imorgon. ;P

För mycket spel

FB + övriga sidor på nätet har alldeles för många roliga spel. Underbart!

Och bara så alla vet, men har otroligt roligt när man programmerar. Jag och Mlölis skrattade så vi grät idag. ;)

Den som tar hand om mig så bra

Det är J det. <3

Disney! <3

Fick äntligen mina Dinsey-noter idag! <3 Nu ska jag störspela "Prince Ali" från Aladdin (första filmen) inför när J kommer hit. Han vill gärna höra den spelad av mig på fiol, haha. Så knarkar den på Spotify (på svenska) för att riktigt ha hela rytmen när jag spelar (blir ju falskt, men, men). Ska självklart spela resten också. :P

Spex

Såg kemisektionens nollespex idag. Riktigt bra! ^^

Jag orkar inte mer

Jag vill bara gråta över allt. KTH, allt jobb, aldrig kunna andas ut, folk som tjatar, ingen tid, ingen sömn, för mycket saker jag inte förstår, det jävla spelet som inte ens startar, aldrig kunna sova på morgonen, aldrig ta det lugnt, aldrig slappna av, alltid vara trött, aldrig fatta något, få underkänt på allt, alltid vara efter, förstöra telefonsamtal, fasta i telefon, inte hitta något, inte kunna göra nånting rätt, inte ha tid med något, inte vara disciplinerad, ha ca. 2 dagar för lite helg i veckan, förstöra samtal med J. Jag orkar inte, jag vill inte, det är för mycket, jorden snurrar för fort. Snälla stanna. Jag vill inte hålla andan i fem år. Jag orkar inte.

Morgon

Ja, nu bloggar jag på en helt störd morgontid, men vi börjar vid 13 idag, så jag och Mlölis ska vara i skolan klockan nio och plugga tänkte vi. När man ändå har kommit in i tidiga-mornar-vanor. Dessutom slutar vi fem och det är för sent för att sitta kvar och plugga efter.

Mycket korta inlägg, men så kan livet vara. Är så glad för att programmeringen fungerar! Och jag borde få något på posten idag, väl?

Jirachi! <3

Jag berättade inte det igår eftersom jag hann bli sur innan jag bloggade, men min Jirachi kom igår! Såg avin när jag kom hem, så innan friskis gick jag och A och hämtade ut den. Den är sååå perfekt och söt! Och jag blev bara så glad när jag såg den när jag kom hem idag! Jag var helt säker på att den skulle komma sist eftersom den skickas från USA, men den kom först, haha. Nu väntar jag bara på Disney-noter och en bok (borde komma imorgon?).

Det funkar!

Min programmering fungerar! Visst, det är typ repetition av samma kommandon och så, men det blir som ett litet spel, och det fungerar!

...

Hittade tillslut terminalfönstret i Windows, och insåg att jag inte behövde det. Men har hittat det iaf. Har även fattat hur jag typ får python-programmen jag skriver att bli "interaktiva". Har lyckats skriva en jättekort grej som funkar, så är väl lite gladare typ. Lyckades få till en trevlig oändlig loop också, haha. Annars känns allting fortfarande bläh, jag orkar inte och jag vill börja gråta. Blir förhoppningsvis bättre imorgon.

Programmering

Nu har jag laddat ner python3 på datorn hemma eftersom programmering verkar kul och vi ska hålla på med python i skolan. Men hur i helsicke testar man sin kod?!?!?! Jag kan inte hitta nån pythontolk, och det enda jag hittar på nätet är att man ska köra programmet i terminalfönstret. Underbart att Windows ger ett sånt komplett sken av att inte ha ett terminalfönster då... Har försökt hitta det förut, but to no avail. Kul. Nu kan jag inte ens få nöjet att programmera hemma.

Jag vet inte om det var det här + att matten gick åt helvete, men jag är på jädrigt dåligt humör just nu och vill bara slänga nått i väggen.

Underbara dag

Idag har jag verkligen känt mig som en bortskämd liten sagoprinsessa tack vare J. <3

Roligt man kan ha

Idag har Mlölis varit sååå rolig! Gud vad jag har skrattat!

1.) När vi satt och pluggade efter skolan så svarade Stoffe (Mlölis bf) på ett sms, och hennes reaktion var så rolig! Hennes hand verkligen ryckte till för att få tag på telefonen, men ett av berlockerna på hennes armband (ett ankare, dvs symbolen för hopp) fastnade i spiralryggen på mitt block, så hon kom inte så långt, haha! Och idag var det av någon anledning extra roligt när hon "fastnade på hoppet". :P

2.) Mlölis har alltid med sig en banan till skolan som mellanmål eftersom hon blir hungrig ganska exakt tre timmar efter lunchen, och det brukar inte vara sådär överdrivet roligt vanligtvis. Men idag när hon skulle skala den så lyckades hon istället öppna den som ett lock, så toppen bananen öppnade sig helt enkelt som om den suttit på gångjärn. Jag lovar, det var fantastiskt roligt!

Det kan vara så att jag skrattade så mycket åt allt det här för att jag inte sovit så mycket inatt. :P

Tidiga kvällar

Nästa vecka börjar jag typ 8:00 varje morgon (nästan), så får bli tidiga kvällar hela veckan här. Ska väl duscha och borsta tänderna och så nu och försöka komma i säng så snart som möjligt. :)

...

Jag vet inte riktigt, jag orkar inte just nu. Får sitta här och känna mig ensam tills han har tid att svara.

Egen Gott & Blandat-påse

Gott & Blandat / Malaco har en tävling om att skapa en ny godispåse, och jag är med av någon anledning. Min påse heter "Höstkärlek" och har kanske inte världens finaste beskrivning, men jag skulle kunna tänka mig att köpa den om den fanns.

Serious

Idag har jag faktiskt pluggat en massa matte, och varit hos Emi på kvällen tillsammans med S, Mlölis och Emis bf. Det var rätt trevligt faktiskt och vi skrattade och fick god mat och så. :) Imorgon ska jag och Mlölis till skolan och köra serious plugg hela dagen, så jag ska sova typ nu snart. Men först ska jag prata lite till med MIN bf, mwihihi. <3

Inget speciellt

Ja, nej, idag har jag inget speciellt att skriva typ. Satt kvar i skolan och pluggade och fastnade i tele med Emi efter middagen sen, så har typ inte hunnit göra något nu på kvällen. Det var jättetrevligt att prata med henne och så, men jag måste nog tyvärr lära mig att säga hej då bättre på telefon. :/

RSS 2.0