Karaktärer - Venom

Namn: Heter egentligen Diana, efternamn okänt. Endast den innersta gruppen känner till hennes riktiga namn, för resten av världen heter hon Venom.
Ålder: 19 år.
Utseende: Ganska långt, blondt hår uppsatt i hästsvans. Lugg. Grå-blå ögon. Svart sminkning runt ögonen. Några färgglada klistermärken i olika färger i ansiktet.
Kläder: Mycket färg (övervikt lila) och mycket acessoarer. Flera kjolar i olika färger, cykelhandskar, linnen, korsett, "armvärmare", strumpor och benvärmare, platåskor och en hel del smycken i alla möjliga färger och nyanser.
Personlighet: Talar aldrig i slang, trots att hon bor i en nedgången kriminell del av staden. Lugn och har i princip alltid samma ansiktsuttryck; allvarligt och aningen nedlåtande.Ler aldirg utom ibland till Gabby. Känslolös mot andra, men kan verka bry sig på utsidan.
Bakgrund: Föräldralös. Utsattes som väldigt ung/liten för tester av gifter och droger. Var nära döden, men överlevde och utvecklade immunitet/muterat immunförsvar. Har sedan dess hållt på med "farlig kemi" och har lärt sig en hel del hos en kemist/"alkemist" som intresserade sig för henne. Han var från början från en fin familj och hans sätt att tala färgade av sig på Venom som lärde sig språket genom honom. Då Venom är fysiskt svag blev gifter ett sätt att överleva i "kåkstaden". Hon träffade/hittade Gabby när hon var 12 år i ett gathörn. Gabby är den enda levande varelse som Venom någonsin på riktigt känt något för och hon valde att bli vän med Gabby så de kunde hjälpa varandra i livet. Dessa känslor Venom hade utvecklades senare till kärlek från hennes sida. Gabby har aldrig besvarat dessa känslor, men är medveten om att de finns. Venom är i sin tur medveten om hur/vad Gabby känner och vet. De har alltid varit tillsammans sedan dess och Gabby och Venom har flera gånger räddat livet på varandra.
Gillar: Gabby och sitt laboratorium där hon framställer och testar gifter och droger.
Ogillar: Kyla. Hon kan även störa sig på Lei.
Styrka: Kan snabbt analysera en gift eller drog och kan alltid tillverka ett motgift.
Svaghet: Fysiskt svag.
Dålig på: Tyngre kroppsarbete, springa långa sträckor.


Venom får vara inlägget idag när min blogg fyller 3 månader. Jag är lite fascinerad över att jag orkat hålla på så länge, men det är ju faktiskt ganska roligt. När man har nått att skriva. Som nu.

Nej, nu måste jag nog tillbaka till att läsa om imperialsimen. Har historia nu innan jag slutar 14:10. Ska hem och plugga och packa sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0