Iyasumi - jag

Just nu handlar alla inlägg om den nya story-idén, men jag kan inte hjälpa att den är så rolig att arbeta med! Och bloggen är ett effektivt sätt att få ut infon till alla. ;) Detta är basinfo, finns säkert massor mer att tänka på. Men vi börjar såhär. xD



Iyasumi

Ninja från huvudstaden. Uppvuxen i "medelkvarter" inne i staden i närheten av det stora marknadstorget och Thief-skråets "högkvarter".

Personlighet: Besatt av mystik/mysterium och älskar allt från myter, sagor och skrock till tarotkort och astrologi (allt som inte anses vara "äkta" magi). Mån om att ge ett "mystiskt" intryck. Håller extremt hårt på tystnadsplikt och hemligheter. Är dock ganska öppen och glad mot sina få vänner. Mycket starka känslor. Har en tendens  att överromantisera och överdriva. Upplevs ha en personlighet "bland folk" och en annan privat bland vänner.

Färdigheter: Röra sig ljudlöst och använda olika former av knivar/dolkar. Akrobatisk och relativt smidig. Använder lyckoamuletter, men förlitar sig på sina kunskaper om människokroppens anatomi i strid. Kan fokusera sina känslor för att dra kraft och motivation ur dem. Ibland brister det dock.

Drivkraft: Att ta del av världens mysterium. Att skapa en legend/myt om sig själv.

Utseende: Ett ljust blått öga och ett grått. Silvervitt, kortklippt hår (lite längre, rufsigt "pojkhår"). Annars inga utmärkande drag.

Klädsel: Tycker om mörka färger då det förstärker intrycket av mystik och ger kontrast till hennes ögon- och hårfärg. Använder inte skor utan lindar in fötter och ben upp till under knäna med ett speciellt mörkt tyg som underlättar tysta och smidiga rörelser. Samma gäller händer och underarmar. Lite pösiga byxor som snörs ihop vid knäna. Ärmlös tröjamed hög krage under jacka som slutar vid armbågarna och är full med gömda vapen. Har även vapen innanför byxorna, därav modellen. Lyckoamuletter runt höfterna. Väska över axeln fylld med tarotkort, gamla skrifter, annat liknande, pengar och lite mat.

Favoritvapen: Klingor som spänns fast vid handleder och under armbågarna och följer underarmarna och blir en del av/förlängning av kroppen. I olika längder och storlekar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0